Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Μετατίθεται χρονικά και η απονομή των βραβείων BAFTA

Μετατίθεται χρονικά και η απονομή των βρ...

Αντί για Φεβρουάριο θα γίνεουν στις 11 Απριλίου 2021, 2 εβδομάδες πριν τα Όσκαρ

Μετά την ανακοίνωση της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών για την αναβολή της 93ης Τελετής Απονομής των Βραβείων Όσκαρ για τις 25 Απριλίου του 2021, σειρά έχουν τα BAFTA της Βρετανικής Κινηματογραφικής Ακαδημίας να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους. Έτσι και η Βρετανική Ακαδημία ανακοίνωσε και γνωστοποίησε πως η τελετή απονομής των βραβείων BAFTA δεν θα γίνει ως είθισται τον Φεβρουάριο αλλά θα πραγματοποιηθεί στις 11 Απριλίου 2021, δυο εβδομάδες πριν τα Όσκαρ.

«Αυτή η αλλαγή, από την προηγούμενη αναγγελθείσα ημερομηνία της 14ης Φεβρουαρίου, αναγνωρίζει τον παγκόσμιο αντίκτυπο της πανδημίας του covid-19 και καλύπτει έτσι μια μεγαλύτερη περίοδο για την επιλογή ταινιών. Περισσότερες λεπτομέρειες για την τελετή θα ανακοινωθούν αργότερα μέσα στον χρόνο», ανέφερε στην ανακοίνωσή της την Δευτέρα 15/6/2020 η Βρετανική Ακαδημία.

Επίσης ανακοινώθηκε πως θα υπάρχουν και αλλαγές για την ημερομηνία των βραβείων BAFTA για το 2022, που είχε ανακοινωθεί πέρυσι για τις 13 Φεβρουαρίου 2022. Το συγκεκριμένο «εξετάζεται επί του παρόντος» ως μέρος της Επιτροπής των βραβείων που δημιουργήθηκε μετά και τις φετινές, αμφιλεγόμενες, υποψηφιότητες. «Τυχόν αλλαγές θα ανακοινωθούν μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος, μαζί με άλλα ευρήματα και προτάσεις» συμπλήρωσε η Ακαδημία, σύμφωνα με την ανάρτηση του flix.gr.

Τέλος ενδιαφέρον έχει να δούμε αν θα αλλάξει και η ημερομηνία απονομής των Golden Globes - Χρυσές Σφαίρες που θεωρούνται ο προάγγελος των Όσκαρ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture