Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στην κινηματογραφική αγορά των Καννών η ταινία "Φρανκενστάιν" του Κώστα Ζάππα

Στην κινηματογραφική αγορά των Καννών η ...

Στο φιλμ παίζουν και οι Πατρινοί ηθοποιοί Δημήτρης Γεωργαλάς και Νικολίτσα Ντρίζη

Στο Marche du Film 2020 – Αγορά του Διεθνούς Φεστιβάλ των Καννών (το οποίο φέτος δεν πραγματοποιήθηκε), θα προβληθεί η ταινία  «Φρανκεστάιν» του Έλληνα σκηνοθέτη Κώστα Ζάππα, και όπως είδαμε σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται να γίνουν 2 προβολές αποκλειστικά για δημοσιογράφους και διανομείς στις 23 Ιουνίου, στις 17.00 στο ARCADES 1 & στις 26 Ιουνίου 2020, 22.00 στο OLYMPIA SUNSET, από την HOUSE OF FILM, LA world sales and distribution.

Το "Φrankestein" βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα «Frankenstein REC» του Κώστα Ζάππα που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Καστανιώτη στην Ελλάδα και στα Αγγλικά από την Column Books.

Οι πρωτοεμφανιζόμενοι Έλλη Τσιτσιπά και Αντώνης Γκορίτσας είναι οι πρωταγωνιστές, με guest star και παραγωγό τον Louis Mandylor (τον 52χρονο Αυστραλό που ενδεχομένως να θυμάστε σαν Νick Portokalos στα "Μy big fat greek wedding" της Νία Βαρντάλος). Συμπρωταγωνιστούν οι Δήμητρα Χατούπη, Λυδία Φωτοπούλου, Βασίλης Μπισμπίκης, και οι Πατρινής καταγωγής ηθοποιοί Δημήτρης Γεωργαλάς, Νικολίτσα Ντρίζη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture