Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τελικά το πολυαναμενόμενο "Tenet" του Κρίστοφερ Νόλαν θα το δούμε Αύγουστο στην Ελλάδα

Τελικά το πολυαναμενόμενο "Tenet&qu...

Άλλαξε και το release του στις ΗΠΑ καθώς η πρεμιέρα του μεταφέρθηκε για τις 31 Ιουλίου 2020

Εξελίξεις όσον αφορά στην πρεμιέρα μεγάλων, πολυαναμενόμενων κινηματογραφικών παραγωγών όπως το διεθνές κατασκοπικό θρίλερ με στοιχεία επιστημονικής φαντασίας, “Tenet” που είναι η ολοκαίνουρια ταινία του Christopher Nolan του «Inception», με πρωταγωνιστές τους Τζον Ντέιβιντ Ουάσινκτον και Ρόμπερτ Πάτινσον. Η πρεμιέρα λοιπόν της ταινίας της Warner Bros τελικά μεταφέρεται όπως γράφτηκε, από τις 17 Ιουλίου για τις 31 Ιουλίου 2020 στις ΗΠΑ με την ελπίδα πάντοτε ότι οι μεγάλες αλυσίδες κινηματογράφων θα έχουν ανοίξει και θα λειτουργούν με τα κατάλληλα υγειονομικά μέτρα και αποστάσεις μετά το lockdown της καραντίνας για τον covid-19.

Είναι γεγονός πως υπάρχει μία αγωνία για την ακριβή αυτή κινηματογραφική παραγωγή των 200 εκατ. δολαρίων.  

Το στούντιο της Warner Bros. πάντως για τις 17 Ιουλίου προγραμμάτισε την έξοδο του «Inception» με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, μία επανακυκλοφορία με αφορμή τη 10η επέτειο από την αρχική έξοδο του φιλμ που πραγματικά είχε γεμίσει με γρίφους το μυαλό των σινεφίλ.

Στη χώρα μας και δη στα θερινά, απ’ όσο είδαμε από το νέο release της εταιρείας διανομής Tanweer, στις 16/7 θα βγει το «Inception» και το «Tenet» τελικά πήρε νέα ημερομηνία εξόδου για μετά τον Δεκαπενταύγουστο και δη για τις 20/8/2020.

Την ίδια ώρα η Warner Bros. προχώρησε προφανώς σε μία σοφή κίνηση, στην αναβολή κυκλοφορίας και της “Wonder Woman 1984” με την Γκαλ Γκαντότ που ενώ αρχικά θα έβγαινε στις ΗΠΑ στις 14 Αυγούστου τελικά η έξοδος της στις αίθουσες μετατέθηκε για τις 2 Οκτωβρίου 2020. Στη χώρα μας και με την ελπίδα οι κλειστές κινηματογραφικές αίθουσες να έχουν ανοίξει στα τέλη Αυγούστου, το φιλμ “Wonder Woman 1984” το αναμένουμε την 1η Οκτωβρίου 2020. Η σκηνοθεσία είναι και πάλι της Patty Jenkins. Tο φιλμ να θυμίσουμε πως αρχικά ήταν να βγει στις 5 Ιουνίου αλλά έπεσε θύμα της πανδημίας του covid-19.

“Είμαστε ενθουσιώδεις και αισιόδοξοι ότι στις δύσκολες εποχές που ζούμε και σ’ ένα τόσο μπερδεμένο και αβέβαιο περιβάλλον, που η επανεκκίνηση γίνεται με μία ταινία όπως το  νέο φιλμ του Christopher Nolan «Tenet»”, δήλωσε ο  Toby Emmerich, επικεφαλής της Warner Bros. Pictures Group.

Με αυτές λοιπόν τις ταινίες να πήγαν για πιο μετά, πλέον η 1η major ταινία μεγάλου στούντιο που θα δοκιμάσει την τύχη της και θα πάρει την «κρυάδα» που λέμε, είναι το νέο live action φιλμ της Disney, το remake της “Mulan”, στις 24 Ιουλίου 2020. Το φιλμ το αναμένουμε και στα θερινά σινεμά της χώρας μας σε διανομή της Feelgood, στις 30 Ιουλίου 2020.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture