Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εικόνα εγκατάλειψης στα πεζοδρόμια της Βενιζέλου στην Πάτρα

Εικόνα εγκατάλειψης στα πεζοδρόμια της Β...

Για συνθήκες «ζούγκλας» κάνουν λόγο οι Σύλλογοι και Φορείς του Ανατολικού Διαμερίσματος

Για συνθήκες «ζούγκλας» επί των πεζοδρομίων της οδού Βενιζέλου, στην Πάτρα κάνουν λόγο οι Σύλλογοι και Φορείς του Ανατολικού Διαμερίσματος.

Όπως τονίζουν σε ανακοίνωση τους, η αγανάκτησή μας και η εξάντληση της υπομονής μας, μας αναγκάζει να δημοσιοποιήσουμε την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα πεζοδρόμια και η νησίδα, επί της οδού Βενιζέλου από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο μέχρι την Περιμετρική οδό.

Παρά τις συνεχείς αναφορές μας, η ασυνεννοησία μεταξύ Δήμου Πατρέων και Περιφέρειας για την αρμοδιότητα ενός εκάστου έχει ως αποτέλεσμα την πλήρη εγκατάλειψη.

Με δεδομένο ότι είναι η μόνη οδός για περπάτημα σε όλο το Ανατολικό Διαμέρισμα, εφάπτεται του σχεδίου πόλεως και εξυπηρετεί καθημερινά πλήθος συμπολιτών μας, είναι υποχρέωσή τους να την διατηρούν καθαρή και  ασφαλή για την κυκλοφορία των πεζών, κυρίως,  αλλά και των οχημάτων.

Το κόστος είναι αστείο.

Ελπίζουμε αυτή τη φορά, βλέποντας και τις φωτογραφίες, να ενεργοποιηθούν και να μην μας αναγκάσουν να τους το υπενθυμίσουμε με δυναμική κινητοποίηση, κλείνοντας τη Λεωφόρο!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις