Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι ιδιοκτήτες σχολικών κυλικείων ευχαριστούν τη δημοτική Αρχή της Πάτρας

Οι ιδιοκτήτες σχολικών κυλικείων ευχαρισ...

Τι αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους

Η Συντονιστική επιτροπή των μισθωτών σχολικών κυλικείων των σχολείων Δήμου Πατρέων, με ανακοίνωσή της, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Διοίκησης κ. Διονύσιο Πλέσσα και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού κ. Τάκη Πετρόπουλο οι οποίοι, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «άκουσαν με κατανόηση τα δίκαια αιτήματά μας και προχώρησαν στην επίλυσή τους».

Η ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής, που υπογράφουν οι  Δημήτρης Πάλμος, Χρήστος Θωμάς και Παντελής Μηχανός, συνεχίζει με τα εξής:

«Τα σχολικά κυλικεία είναι από τις λίγες επιχειρήσεις που παραμένουν κλειστές και θα συνεχιστεί αυτό τουλάχιστον μέχρι τη λήξη του σχολικού έτους, με αποτέλεσμα να καταδικαζόμαστε εμείς και οι οικογένειές μας στην οικονομική εξαθλίωση. Η επίλυση λοιπόν αυτών των προβλημάτων από το Δήμο της Πάτρας είναι μια προσφορά ανάσας και ανακούφισης για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τους δύσκολους αυτούς καιρούς της πανδημίας του κορωνοϊού και ίσως καταφέρουμε να επιβιώσουμε.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις