Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δημοτικό Συμβούλιο Πάτρας: Άναψαν τα αίματα στη συνεδρίαση με αφορμή "το μαύρο μέτωπο"

Δημοτικό Συμβούλιο Πάτρας: Άναψαν τα αίμ...

Ένταση και λογομαχίες στη συνεδρίαση της Τετάρτης

Της … κακομοίρας το απόγευμα της Τετάρτης στο δημοτικό συμβούλιο της Πάτρας όπου απειλήθηκε… σύρραξη με τις λογομαχίες ανάμεσα σε δημοτική αρχή και αντιπολίτευση να κορυφώνονται με αφορμή την πλατεία Καλλιπάτειρας στην Αγυιά.

 

Ο χαρακτηρισμός «μαύρο μέτωπο» στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος με αφορμή την διάσωση της πλατείας, ήταν αυτός που άναψε τα αίματα με σύσσωμη την αντιπολίτευση να ζητά εξηγήσεις για το ποιος διαχειρίζεται τις αναρτήσεις της δημοτικής αρχής στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου.

 

 «Θα μάθω και θα σας ενημερώσω» απάντησε ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης. Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας δεν πείστηκε από την απάντηση και συνέχισε να ζητάει εξηγήσεις.

 «Δεν σας αφορά…Δεν ασχολείστε με το Δημοτικό Συμβούλιο. Με την επικοινωνία ασχολείστε όλοι σας…» αντέτεινε ο Κ. Πελετίδης και έψεξε μέλη της αντιπολίτευσης ότι την ώρα των συνεδριάσεων παίζουν με τα κινητά τους τηλέφωνα. Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και οι τόνοι ανέβηκαν.

 

Οι επικεφαλής αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης ζητούσαν επιμόνως να διακοπεί η συνεδρίαση για να δοθούν εξηγήσεις ενώ το προεδρείο και η δημοτική αρχή απαντούσαν ότι θα συνεχιστούν οι εργασίες του σώματος.

Τα πνεύματα οξύνονταν αντί να ηρεμήσουν και τελικά ο πρόεδρος Παναγιώτης Μελάς τελικά διέκοψε προσωρινά τη συνεδρίαση για να ηρεμήσει το κλίμα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις