Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γρ. Αλεξόπουλος: Κατάπτυστη επίθεση στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης μέσω του site του Δήμου που πληρώνει ο λαός της Πάτρας

Γρ. Αλεξόπουλος: Κατάπτυστη επίθεση στις...

ΔΕΙΤΕ τι αναφέρει σε γραπτή του δήλωση

Σε γραπτή του δήλωση ο επικεφαλής της παράταξης "Πρωτεύουσα ξανά!", Γρηγόρης Αλεξόπουλος, αναφέρει τα εξής: 

"Με μια κατάπτυστη ανακοίνωση που μαρτυρά το ύφος και το ήθος της, η Δημοτική Αρχή της Πάτρας επιτέθηκε απόψε στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο για το αίτημα όλων των Δημοτικών Συμβούλων, όλων των παρατάξεων, πλην του κ. Πατούχα, να σωθεί η πλατεία Καλλιπάτειρας. Και μάλιστα το έκανε αυτό ενώ το Σώμα ήταν σε συνεδρίαση και ενώ γίνονταν οι τοποθετήσεις γύρω από το θέμα.

Η παράταξη του κ. Πελετίδη κατονόμασε συγκεκριμένα  «μαύρο μέτωπο» την προσπάθεια όλων των συμβούλων της αντιπολίτευσης πλην του κ. Πατούχα  να διασωθεί ένας ελεύθερος χώρος για τους πολίτες και να μην γίνει τσιμέντο.

Κατονόμασε «μαύρο μέτωπο» τη στήριξη από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης του δίκαιου αιτήματος των κατοίκων της περιοχής πέριξ της πλατείας Καλλιπάτειρας να έχουν ένα χώρο ανάσας.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η υβριστική αυτή ανακοίνωση αναρτήθηκε και στο site του Δήμου Πατρέων, το μέσο δηλαδή που πληρώνει αδρά ο Πατραϊκός λαός για να ενημερώνεται και όχι για να παρακολουθεί τους λίβελλους της Δημοτικής Αρχής εναντίον των πολιτικών της αντιπάλων και εναντίον των άλλων παρατάξεων που βρίσκονται στο Δημοτικό Συμβούλιο με την ψήφο των Πατρινών.

Κάλεσα τον κ. Δήμαρχο να δώσει εντολή να αποσυρθεί άμεσα αυτή η απαράδεκτη ανάρτηση από το επίσημο site του Δήμου Πατρέων το οποίο η παράταξη του Δημάρχου έχει μετατρέψει σε όργανο κομματικής προπαγάνδας και κατασυκοφάντησης όσων διαφωνούν μαζί της, κατά παράβαση κάθε δημοκρατικής αντίληψης και λειτουργίας.

Ρώτησα συγκεκριμένα τον κ. Πελετίδη να μας απαντήσει ποιον πληρώνει με χρήματα του Πατραϊκού λαού για να γράφει και να αναρτά αυτές τις κατάπτυστες ανακοινώσεις και μάλιστα την ώρα που συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο όπου υποτίθεται ότι μας έταξε ο λαός με την ψήφο του να συζητάμε και να αποφασίζουμε.

Η απάντηση του κ. Πελετίδη ήταν «δεν σας λέω, δική μου δουλειά».

Δουλειά του κ. Πελετίδη, τα χρήματα που πληρώνει ο Πατρινός!

Ιδού η νοοτροπία του κ. Δημάρχου.

Καταγέλλουμε την απαράδεκτη αυτή κατάσταση, την κατάχρηση από τη Δημοτική Αρχή και το ΚΚΕ της σελίδας του Δήμου την οποία, -υπογραμμίζω- πληρώνει ο λαός της Πάτρας καθώς  και την αυταρχική και απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι στους Δημοτικούς Συμβούλους και στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.

Ζητήσαμε να τεθεί το θέμα στην τρέχουσα  συνεδρίαση αλλά ούτε αυτό έγινε δεκτό από τον Πρόεδρο του Σώματος, ο οποίος αντιλαμβάνεται την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου όπως την αντιλαμβάνεται και η Δημοτική Αρχή.

Ζητάμε στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο να έρθει ως θέμα η διαχείριση της σελίδας του Δήμου Πατρέων και απαιτούμε να μάθουμε πώς, ποιος και με ποιο τρόπο διαχειρίζεται την ιστοσελίδα του Δήμου και τα χρήματα του λαού της Πάτρας με τις ευλογίες και την πλήρη κάλυψη του κ. Δημάρχου.

Ο κατήφορος πρέπει να σταματήσει εδώ."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις