Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Chanel Croisiere 2021: Ετσι μας θέλει ντυμένες στις διακοπές μας…

Chanel Croisiere 2021: Ετσι μας θέλει ντ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Στο διαδίκτυο είδαμε τα ρούχα και αξεσουάρ που θα παρουσιάζονταν στο Κάπρι (παρτε τουλάχιστον ιδέες αφού τα αυθεντικά είναι πανάκριβα)

«Mπαλάντα στη Μεσόγειο» τιτλοφορείται η Chanel Resort Collection του 2021, η οποία «αποκαλύφθηκε» διαδικτυακά καθώς ματαιώθηκε- λόγω των συνθηκών της πανδημίας- η προγραμματισμένη, ζωντανή επίδειξη στο κοσμοπολίτικο Κάπρι της Ιταλίας. Η διάδοχος του Karl Lagerfeld, Virginie Viard δήλωσε απογοητευμένη, επειδή δεν έχει επισκεφθεί ποτέ το θέρετρο με την μοναδική στυλιστική παράδοση της Dolce Vita και δεν τα κατάφερε να πάει ούτε με αφορμή αυτή τη συλλογή. Με κεντρικό πρόσωπο το αγαπημένο της super model Mica Arganaz,με τα άναρχα eighties μαλλιά «χαίτη» και τα εξωτικά χαρακτηριστικά, η λεγόμενη και «croisiere» σειρά είναι χαλαρή και νεανική. «Tίποτα βαρύγδουπο, όλα ανάλαφρα, ώστε να χωρούν εύκολα σε βαλίτσα διακοπών» εξηγεί η Viard.  

Πολλά βαμβακερά τουίντ, ξεθωριασμένα τζιν,  δέρμα και μαύρη διαφάνεια. Κομψά βαμβακερά ζακετάκια, ευκολοφόρετες παντελόνες και βερμούδες, bandeau tops, μπλούζες από σιφόν. Φετίχ οι αλυσιδωτές ζώνες- κοσμήματα και τα φουτουριστικά γυαλιά ηλίου. Πολλές οι καινούριες  τσάντες, ακόμα και σε hobo μαλακές φόρμες. Βασική υπόδειξη τα ίσια σανδάλια- εσπαντρίγιες. Η αγαπημένη παλέτα της παριζιάνικης αυτοκρατορίας, λευκό- μαύρο- κόκκινο αλλά και τα παστέλ του ροζ, του αχνοκίτρινου και του γαλάζιου είναι πάλι εδώ. Η πολυπόθητη Chanel Bag 19 επανεμφανίζεται με διακλαδώσεις στην επιφάνεια. Τα μαλλιά λανσάρονται ξέπλεκα και τοπ μακιγιάζ «αόρατο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View