Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Η σχολική τσάντα είχε χασίς!

Αγρίνιο: Η σχολική τσάντα είχε χασίς!

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας  άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, σύμφωνα με την οποία διατάσσεται η σύλληψη του για έκτιση υπολοίπου ποινής για υπόθεση κλοπής.

Σύλληψη αλλοδαπής για παράνομη οπλοκατοχή
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή του Αγρινίου, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, μια αλλοδαπή γυναίκα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε ένα πιστόλι κρότου, με ένα γεμιστήρα και τρία φυσίγγια.


Σύλληψη  για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο 65ο χιλιόμετρο της Ιόνιας Οδού, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε και στον ίδιο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους (17,4) γραμμαρίων.

Σύλληψη  για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο 65ο χιλιόμετρο της Ιόνιας Οδού, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας  άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μέσα σε σχολική τσάντα, δυο συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους (15) γραμμαρίων.

 


Σύλληψη για παράβαση του νόμου για τα όπλα
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Κατοχή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας  άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο αλυσοπρίονα και ένα κινητό τηλέφωνο την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει, καθώς και ένα μαχαίρι. Για τα αλυσοπρίονα και το κινητό τηλέφωνο διερευνάτε το νόμιμο της κατοχής τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις