Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H Άννα Βίσση είπε πως μετάνιωσε για το «Star Academy»

H Άννα Βίσση είπε πως μετάνιωσε για το «...

Το ανέφερε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά όπου ήταν καλεσμένη

Καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι, μέσω skype βρέθηκε, την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020, η Άννα Βίσση. Η αγαπητή τραγουδίστρια μίλησε με χαμόγελο για πολλά και μέσα σε όλα παραδέχθηκε πως ήταν λάθος που συμμετείχε πριν λίγα χρόνια στο τραγουδιστικό show του καναλιού Epsilon, «Star Academy» με παρουσιαστή τον Μένιο Φουρθιώτη.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια με τις τόσες επιτυχίες Άννα Βίσση σημείωσε χαρακτηριστικά στον παρουσιαστή του Σκάι, Νίκο Μουτσινά πως «όπως αγαπάς εσύ την τηλεόραση και γω την αγαπάω, φτάνει η τηλεόραση να μας αγαπάει και εμάς! Δηλαδή εννοώ τον κόσμο που θα ήθελε να δει κάτι οπτικά καλύτερο, ποιοτικά εννοείται καλύτερο».

«Καλώς ή κακώς και εγώ έχω υπάρξει θύμα αυτού που λέμε τάλεντ σόου, καθαρά για οικονομικούς λόγους, ας μη γελιόμαστε» συμπλήρωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Άννα Βίσση. «Δεν μπορώ να πω ότι δεν το μετάνιωσα. Το μετάνιωσα αλλά δεν έχει σημασία γιατί για τίποτα δεν πρέπει να μετανιώνουμε. Από τη στιγμή που εκείνη την ώρα που το κάναμε, το κάναμε για κάποιο λόγο, τελείωσε. Πάει και έγινε», ανέφερε σε μία απρόσμενη και ομολογουμένως ειλικρινή δήλωση της η Άννα Βίσση, όπως έγραψε το zappit.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight