Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Το καραβάνι προχωρά...

Το καραβάνι προχωρά...

Του Παναγιώτη Σακελλαρόπουλου

Αντί για κριτική στα πεπραγμένα της προηγούμενης κυβέρνησης, αλλά και της προηγούμενης Περιφερειακής Αρχής την οποία και στήριξαν, οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αθανασία Αναγωστοπούλου και κ. Κώστας Μάρκου, προσπαθούν να παραδώσουν μαθήματα πολιτικής επάρκειας και κοινωνικής ευαισθησίας στη σημερινή περιφερειακή Αρχή.

Θα ήταν προτιμότερο, αντί για παράθεση χρηματικών ποσών που τελικά αφορούν μόνο προβλέψεις – ή και «δεσμεύσεις» - χρηματοδότησης αλλά όχι έργα, να απαντήσουν στους πολίτες της Αχαΐας ποια ήταν τα έργα που ολοκληρώθηκαν επί των ημερών των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ και κατά πόσο αυτά βελτίωσαν την οικονομική κατάσταση και το βιοτικό επίπεδο των πολιτών της Αχαΐας.


Ομοίως, θα μπορούσαν να ζητήσουν από την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή τη λίστα των έργων που ολοκλήρωσε στην Αχαΐα, προκειμένου να μην βρίσκονται τώρα στη… δύσκολη θέση να παρακολουθούν την προσπάθεια του Περιφερειάρχη, Νεκτάριου Φαρμάκη και των συνεργατών του, να ολοκληρώσει έργα που θα μπορούσαν να έχουν τελειώσει εδώ και χρόνια ή έργα που κινδυνεύουν να χαθούν εξαιτίας λανθασμένων χειρισμών (βλ. Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων).

Η σημερινή Περιφερειακή Αρχή, συνεπής στις δεσμεύσεις της, πέρα και πάνω από κόμματα, θα συνεχίσει να ενδιαφέρεται και να πασχίζει για κάθε μικρό και μεγάλο έργο, γνωρίζοντας πως «ιδιοκτήτες» τους είναι μόνο οι πολίτες. Θα συνεχίσει να διεκδικεί από την κεντρική εξουσία ακόμα περισσότερους πόρους, αλλά και την ολοκλήρωση των μεγάλων υποδομών. Γιατί πάνω απ’ όλα, ξέρει να εργάζεται, αλλά και να μάχεται, για τα συμφέροντα της Αχαΐας, όπως και συνολικά της Δυτικής Ελλάδας. Και ας είναι διάδοχος μίας «κακής κληρονομιάς».

Γιατί η σημερινή Περιφερειακή Αρχή δεν υπηρετεί το δόγμα του «μικρού κράτους», αλλά της «μεγάλης Δυτικής Ελλάδας»! Της Περιφέρειας, που οι πολιτικοί και οι πολιτικές των προηγούμενων ετών κατέστησαν «μικρή» και ανυπόληπτη.

Όπως ακριβώς είχε πει ο Αλέξης Τσίπρας το 2015, «τα σκυλιά ουρλιάζουν, το καραβάνι προχωρά»…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις