Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Πώς διατηρείσαι νέος Μπραντ Πιτ; «Καταρχήν μακριά από το αλκοόλ…»

Πώς διατηρείσαι νέος Μπραντ Πιτ; «Καταρχ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τί λέει ο διάσημος ηθοποιός για διατροφή και άσκηση που συντελούν στην ακαταμάχητη εμφάνισή του

Εχει «κλείσει» τα 56 αλλά παραμένει το αδιαμφισβήτητο αντικείμενο του πόθου στο Χόλιγουντ. Δημοφιλέστερος από ποτέ και σχεδόν τριάντα χρόνια από το κινηματογραφικό του ντεμπούτο ως sexy cowboy στο «Θέλμα και Λουίζ», ο Μπραντ Πιτ ομολόγησε στο περιοδικό GQ πως οι δικαστικές διαμάχες λόγω του χωρισμού του με την Αντζελίνα Τζολί οδήγησαν στην εξάρτησή του από το αλκόολ, το οποίο φρόντισε να «κόψει μαχαίρι» με επαγγελματική βοήθεια. «Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ αφυδατώνει την επιδερμίδα, παχαίνει το σώμα και έχει αρνητικές επιδράσεις τόσο στον εγκέφαλο όσο και στο συκώτι και την καρδιά» έχει δηλώσει. Η υποδειγματική του σωματική καστάσταση που φάνηκε ξεκάθαρα στην τελευταία ταινία του Ταραντίνο οφείλεται πάντως στη διατροφή και την προπόνηση που τηρεί ευλαβικά από την εποχή της ταινίας του Fight Club -21 χρόνια πριν.

Όμως, όσο περνούν τα χρόνια επανεξετάζει διαρκώς τις αντοχές και τις απαιτήσεις του σώματός του, συνδυαστικά με μια μεγαλύτερη γνώση που έχει αποκτήσει όσον αφορά  στο  φαγητό.

 «Αντίθετα με τον ρόλο μου στο Fight Club ή στην Τροία, όπου εκεί επικεντρώθηκα σε προπονήσεις και διατροφή με σκοπό την αύξηση του μυϊκού όγκου και της γράμμωσης, πλέον, δίνω μεγαλύτερη σημασία στην ευλυγισία των μυών και των αρθρώσεων, όπως και στην καρδιαγγειακή μου βελτίωση, υιοθετώντας παράλληλα μια όσο το δυνατόν πιο υγιεινή διατροφή. Κάτι, που φυσικά, σημαίνει αποχή από το αλκοόλ», λέει ο ηθοποιός, και εξηγεί τον τρόπο που εξακολουθεί να γυμνάζεται και να τρέφεται σήμερα.  

Αεροβική, βάρη, λάστιχα και γιόγκα

Ο γενικός κανόνας που ακολουθεί ο διάσημος ηθοποιός, βασίζεται σε μια ώρα τρέξιμο και 20 λεπτά ασκήσεων με βάρη και λάστιχα. «Μια φορά το πρωί και μια φορά το απόγευμα», λέει ο Brad Pitt, και προσθέτει: «Τρεις φορές τη βδομάδα ανεβαίνω σε ένα ελλειπτικό μηχάνημα επί μισή ώρα, με σκοπό να διατηρώ την αντοχή μου ακόμη πιο νεανική, και τις αρθρώσεις των ισχίων και των γονάτων μου άκρως λειτουργικές». Επιπλέον, τρεις μήνες πριν τα γυρίσματα του Once Upon A Time In Hollywood εξασκήθηκε λίγο πιο εντατικά σε κινήσεις γιόγκα, με σκοπό να βελτιώσει κατακόρυφα την ευλυγισία του σώματός του, παράλληλα με σταθερότερο έλεγχο των αναπνοών και καλύτερη εικόνα του πυρήνα και των κοιλιακών του. 

Τί τρως Μπραντ;

 Μόνο άπαχες πρωτεΐνες: Κοτόπουλο, γαλοπούλα, τόνος και κάθε άλλου είδους ψαριού είναι το κλασικό καθημερινό μενού του ηθοποιού εδώ και πολλά χρόνια. «Η πρωτεΐνη είναι απολύτως απαραίτητη για κάθε άτομο που θέλει να δημιουργήσει περισσότερο μυϊκό όγκο διασπώντας το περιττό λίπος σε όλο το σώμα, κυρίως μετά από μια συστηματική προπόνηση».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View