Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θλίψη στην Πάτρα για τον Στάθη Χαραλαμπακόπουλο, οδηγό του αστικού ΚΤΕΛ - «Έφυγε» στα 51 του

Θλίψη στην Πάτρα για τον Στάθη Χαραλαμπα...

Το Σάββατο η κηδεία του

θλίψη σκόρπισε στην Πάτρα η είδηση του θανάτου του Στάθη Χαραλαμπακόπουλου που έφυγε σημερα από την ζωή μετά από νοσηλεία του στο Νοσοκομείο, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγειας, σε ηλικία 51 ετών.

Ο Στάθης Χαραλαμπακόπουλος εργαζόταν στο Αστικό ΚΤΕΛ Πατρών ως οδηγός μέχρι εμφανίστηκε το πρόβλημα υγείας.

Ήταν δραστήριος καρναβαλικά και καλλιτεχνικά έχοντας διατελέσει μέλος του πληρώματος 94 καθώς και του Ρεφενέ. Η μεγάλη του αγάπη ήταν η μουσική. 

Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 11 το πρωί, από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Προαστείου Πατρών.

 

Στο άκουσμα του θανάτου του φίλου του Στάθη, με τον οποίο είχαν σνεργαστεί τόσο στο πλήρωμα 94 όσο και στο Ρεφενέ, ο επικεφαλής του "σπιράλ", Πέτρος Ψωμάς, μιλώντας στο thebest.gr ανέφερε τα εξής:

«Ήταν ένας αγαθός γίγαντας ο Στάθης. Όσο το μπόι του, τόσο και το μεγαλείο της ψυχής του. Άνθρωπος της παρέας, της συμμετοχής και της προσφοράς. "Όχι" δεν ήξερε να λέει, ότι κι αν του ζητούσες. Μας τίμησε με την αγνή φιλιά του. Κι έχουμε να θυμόμαστε πολλά από τις εμπειρίες που μοιραστήκαμε στο Καρναβάλι, στο σανίδι του ερασιτεχνικού θεάτρου, στην κοινωνία, σε ταξίδια κι αλλού.

Νιώθω τυχερός που τον γνώρισα και συνυπήρξαμε σε πολλά, μέρες και νύχτες. Έφυγε νέος και κουρασμένος, μα αφήνει δυνατές αναμνήσεις σε πολλούς. Κάποιες εμφανίσεις του εξάλλου στο Πατρινό Καρναβάλι, που μόνο εκείνος θα μπορούσε να διεκπεραιώσει τόσο υποδειγματικά, είναι αναπόσπαστο μέρος της ιστορίας του θεσμού. Καλό του ταξίδι. Κουράγιο στους οικείους του. Είθε να αναπαυθεί".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις