Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Άγριες μέλισσες: Στιγμές ευτυχίας για την Ελένη και τον Κυπραίο! ΒΙΝΤΕΟ

Άγριες μέλισσες: Στιγμές ευτυχίας για τη...

Όλες οι εξελίξεις

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στην τηλεοπτική σειρά Άγριες μέλισσες.

Τι θα δούμε τη Δευτέρα 1η Ιουνίου 

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς του Ant1, Άγριες Μέλισσες είδαμε πως: Ο Κλεομένης ανυποψίαστος αρχίζει ν’ ανοίγεται στο νεαρό ζωγράφο. Η Ανέτ πλησιάζει το Μελέτη για να δει αν έχει αληθινά αισθήματα για την Πηνελόπη αλλά η συζήτηση δεν πάει όπως περίμενε.

Ο Νικηφόρος αποκαλύπτει στην Ασημίνα το σχέδιο του για να βοηθήσει τον Μιλτιάδη και το συνεταιρισμό ενώ ο Προύσαλης ανακρίνει τον Λια με τη βοήθεια της Δέσπως προσπαθώντας να τον στριμώξει.Θα τον κάνει να ομολογήσει την ενοχή του; Η Ελένη ζητάει από το Δούκα να αποσύρει τη μήνυση κι εκείνος δέχεται να το κάνει εφόσον η Ελένη δώσει τα χωράφια της. Θα δεχτεί η Ελένη την πρόταση του Δούκα;

Στο επεισόδιο της Δευτέρας ο Λάμπρος προσπαθεί να πείσει τη Θεοδοσία ν’ αποδεχτεί το τέλος του γάμου τους και να προχωρήσουν σε διαζύγιο, όμως εκείνη αρνείται πεισματικά, καταδικάζοντας και τους δυο στη δυστυχία.

Απ’ την άλλη πλευρά, η Ελένη και ο Κυπραίος ζούνε μικρές στιγμές ευτυχίας μετά την απόφαση της Ελένης να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Παράλληλα, η Μυρσίνη βρίσκεται σε δύσκολη θέση, όταν ο Δούκας της ζητάει έμπρακτες αποδείξεις, προκειμένου να πιστέψει πως όλα αυτά τα χρόνια του ήταν πιστή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight