Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Tropical Fever: Όπως και στην ένδυση, ο συναρπαστικός κόσμος της ζούγκλας χρωματίζει στο σπίτι

Tropical Fever: Όπως και στην ένδυση, ο ...

Πουλιά, λουλούδια, φυλλωσιές κι εξωτικά μοτίβα σε Zara Home, H&M, Ikea, Maison

Οσο πλησιάζουμε στην καρδιά του καλοκαιριού, νιώθουμε την ανάγκη να επενδύσουμε διακοσμητικά σε έντονα χρώματα αλλά και patterns που παραπέμπουν σε παραδεισένια, εξωτικά μέρη. Η διάθεση σίγουρα αλλάζει όταν σε περιτριγυρίζουν τροπικά λουλούδια, πυκνές καταπράσινες φυλλωσιές, μαγευτικά πουλιά αλλά και μοτίβα μακρινών πολιτισμών σε μια εκρηκτική παλέτα αποχρώσεων. Ακόμα κι αν είστε οπαδός των ουδέτερων, ήρεμων τόνων, τολμήστε … κάποιες «παραφωνίες απόδρασης» έστω και σαν εποχικές πινελιές που ανανεώνουν  το σπίτι.

Όπως παρατηρήσαμε, στα πολυεθνικά  πολυκαταστήματα α και τις γνωστές αλυσίδες ντεκόρ, τα λεγόμενα εμπριμέ της ζούγκλας – άνθινα ή με παπαγάλους φλαμίνγκο, κάκτους κ.α. - αλλά και με πολύχρωμες ρίγες, ζέβρες και ζακάρ έχουν ξεχωριστή θέση στις φετινές θερινές συλλογές.

Ακολουθώντας το κορυφαίο jungle trend στο ντύσιμο, που συνάρπασε το Μιλάνο σε Versace, Dolce e Gabbana, Valentino με ακαταμάχητη πρέσβειρα τη Τζένιφερ Λόπεζ χαρίστε στους προσωπικούς σας χώρους ένα ταξίδι στην οργιώδη φύση με την πυκνή βλάστηση και τα άγρια ζώα. Διαλέξαμε σερβίτσια, είδη κουζίνας, πετσέτες θαλάσσης  μικροέπιπλα και deco αντικείμενα από Zara Home, H&M, Ikea, Maison Concept & Objet.  

Valentino

Valentino

Valentino

Valentino

Valentino

Valentino

Dolce e Gabbana

Dolce e Gabbana

Versace

Versace

Versace

Versace

Zara Home 

H&M Home

Ikea

Maison

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View