Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το διαζύγιο Όλσεν - Σαρκοζί - Η περιουσία των 500 εκατ. δολ. και το προγαμιαίο συμβόλαιο

Το διαζύγιο Όλσεν - Σαρκοζί - Η περιουσί...

Η Μέρι Κέιτ Ολσεν υπέβαλλε αίτηση διαζυγίου

Δεν πρόλαβαν να ανοίξουν τα δικαστήρια στην Νέα Υόρκη, και η Μέρι Κέιτ Όλσεν έσπευσε να καταθέσει την αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της, Ολιβιέ Σαρκοζί. Σύμφωνα με την New York Daily News, η νομική ομάδα της πρώην ηθοποιού, νυν επιχειρηματία υπέβαλλε ηλεκτρονικά τα έγγραφα, μια κλήση και μια καταγγελία, στον υπάλληλο της κομητείας του Μανχάταν, βάζοντας τέλος στην ταλαιπωρία της 33χρονης Μέρι Κέιτ Όλσεν.

Η επιχειρηματίας είχε υποβάλλει αίτηση διαζυγίου «έκτακτης ανάγκης» στις 17 Απριλίου για διάλυση του γάμου της, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, που είχε κλείσει τα δικαστήρια της Νέας Υόρκης, για όλες τις ακροάσεις που δεν θεωρούνταν επείγουσες ή άμεσα απαραίτητες.

Μάλιστα, στα έγγραφα που κατέθεσε τότε η Μέρι Κέιτ Όλσεν ανέφερε πως ο 17 χρόνια μεγαλύτερος σε ηλικία σύζυγός της, την ανάγκασε να φύγει από το σπίτι που μοιράζονταν, με την 33χρονη να λέει ότι δεν μπορούσε να βρει νέα κατοικία εν μέσω του κορωνοϊού. Ωστόσο, το δικαστήριο αποφάσισε πως οι λόγοι της δεν επαρκούν για την έκδοση τέτοιου είδους διαζυγίου και πως μπορεί να περιμένει μέχρι να περάσει η κρίση του κορωνοϊού ώστε να κάνει αίτηση ξανά.

Η διαφωνία για τα παιδιά και το ισχυρό προγαμιαίο συμβόλαιο της Μέρι Κέιτ Ολσεν

Σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο περιοδικό People, ένα από τα βασικά ζητήματα που είχαν οδηγήσει σε διαφωνίες το ζευγάρι και έπαιξαν ρόλο στην απόφαση για τον χωρισμό, ήταν το γεγονός πως η Μέρι Κέιτ Όλσεν ήθελε να αποκτήσει παιδιά ενώ ο Ολιβιέ Σαρκοζί, έχοντας ήδη δύο έφηβα παιδιά, δεν ενδιαφερόταν για ένα τρίτο.

Πάντως, σε περίπτωση που το ζευγάρι τελικά χωρίσει, η περιουσία της Μέρι Κέιτ Όλσεν που υπολογίζεται σε 500 εκατομμύρια δολάρια, δεν φαίνεται να κινδυνεύει, καθώς είχαν κάνει προγαμιαίο συμβόλαιο ενώ και τα «επιχειρηματικά συμφέροντα αλλά και η περιουσία της είναι καλά προστατευμένα», σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο US magazine.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight