Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Σκέψεις ακόμη και για αναβολή των Όσκαρ λόγω κορωνοϊού

Σκέψεις ακόμη και για αναβολή των Όσκαρ ...

Σύμφωνα με το Variety

Καθώς η πανδημία κορωνοϊού διαταράσσει σοβαρά την κινηματογραφική βιομηχανία, η 93η απονομή των Όσκαρ προβλέπεται να γίνει τον επόμενο Φεβρουάριο, αλλά, η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών σκέφτεται να αναβάλει τη μεγάλη βραδιά, σύμφωνα με πολλές πηγές, μεταδίδει το Variety. 

Οι πηγές, που μίλησαν υπό καθεστώς ανωνυμίας, λένε ότι τα οριστικά σχέδια απέχουν πολύ από το να είναι συγκεκριμένα αυτήν τη στιγμή ενώ το σόου έχει προγραμματιστεί για τις 28 Φεβρουαρίου 2021. «Είναι πιθανό να αναβληθούν (τα Όσκαρ)», είπε μια από τις πηγές.

Ωστόσο, η ίδια πηγή προειδοποίησε ότι οι λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων πιθανών νέων ημερομηνιών, δεν έχουν ακόμη συζητηθεί πλήρως ή επίσημα προταθεί. Μια άλλη πηγή, λέει ότι η ημερομηνία αυτή τη στιγμή δεν έχει αλλάξει στο ABC.

 


Όταν ανακοινώθηκαν νέες προσωρινές αλλαγές κανόνων για τις επιλογές των Όσκαρ τον Απρίλιο λόγω της COVID-19, ο πρόεδρος της Ακαδημίας Ντέιβιντ Ρούμπιν είπε στο Variety ότι ήταν πολύ νωρίς για να γνωρίζει πώς θα μπορούσε να αλλάξει η τηλεοπτική μετάδοση των Όσκαρ το 2021 μετά την πανδημία. «Είναι αδύνατο να γνωρίζουμε ποιο θα είναι το τοπίο», είπε. «Ξέρουμε ότι θέλουμε να γιορτάσουμε τον κινηματογράφο, αλλά δεν ξέρουμε ακριβώς τι μορφή θα έχει». 

Σύμφωνα με τους συνήθεις κανόνες, μια ταινία πρέπει να έχει επταήμερη κυκλοφορία στο Λος Άντζελες για να πληροί τις προϋποθέσεις για επιλεξιμότητα για Όσκαρ. Αλλά για φέτος, οι ταινίες που κυκλοφόρησαν ψηφιακά μπορούν να προκριθούν εάν το στούντιο είχε αρχικά προγραμματίσει μια θεατρική κυκλοφορία. «Νομίζω ότι όλοι δείχνουν κατανόηση για την κατάσταση των δημιουργών και είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε τα μέλη μας και την κινηματογραφική κοινότητα», δήλωσε ο Ρούμπιν. «Είναι λογικό όταν δεν ξέρουμε πραγματικά τι θα συμβεί όσον αφορά τις κυκλοφορίες. Πρέπει για φέτος να γίνουν αλλαγές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, επειδή τα σινεμά δεν είναι ανοιχτά». 

Η Ακαδημία αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες ενώ δεν είναι σαφές εάν η αναβολή των Όσκαρ σημαίνει επίσης ότι η Ακαδημία θα επιτρέψει στις ταινίες που θα κυκλοφορήσουν μετά την προθεσμία του έτους να προκριθούν στα Όσκαρ του 2021.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture