Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Κόκκινος Χορός 2011- Δείτε τι έγινε στην "Πολιτεία"

Κόκκινος Χορός 2011- Δείτε τι έγινε στην...

Ίσως ένας από τους καλύτερους «Κόκκινους» που έγιναν ποτέ!

Παρ’ όλες τις «κασσάνδρες», φέτος –και ίσως περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά- ο Κόκκινος Χορός έκανε «επίδειξη ισχύος»: Σε μία κατακόκκινη ΠΟΛΙΤΕΙΑ, αναρίθμητοι Πατρινοί διασκέδασαν με ασύλληπτης ευρηματικότητας εμφανίσεις, δίνοντας το παρών σε ένα ξέφρενο πανηγύρι που κράτησε μέχρι αργά το πρωί του Σαββάτου…

Από ένα τεράστιο λογοτυπημένο κόκκινο χαλί διακοσίων και πλέον τετραγωνικών, που συνέθετε ένα χολιγουντιανό σκηνικό εισόδου, ο προσκεκλημένος περνούσε από διαδοχικά κόκκινα “lobby” χορηγών, μέχρι να καταλήξει στην κεντρική αίθουσα.

Πέρα από την ιδιαίτερη ταχύτητα στο “service”, την άνεση, και την ποιότητα των εδεσμάτων με την υπογραφή της Πολιτείας, τη διαφορά έκανε για άλλη μία φορά, ο ήχος, τα φώτα, και κυρίως, η μουσική των Κ. Γεωργίου και Π. Κολλιόπουλου που δεν άφησαν, κυριολεκτικά, κανέναν ασυγκίνητο, επιβεβαιώνοντας το slogan “ΧΟΡΕΥΕΙΣ;”.

Χαρακτηριστική υπήρξε η παρουσία του συνόλου των τοπικών -αλλά και αθηναϊκών- μέσων μαζικής ενημέρωσης (βλ. αφιερώματα STAR στα κεντρικά δελτία ειδήσεων) και δεκάδων φωτογράφων.

Συνοψίζοντας, θα λέγαμε ότι, η κυρίαρχη αίσθηση στον «Κόκκινο» του 2011 ήταν το πλατύ χαμόγελο όλου του κόσμου: Πραγματικός χορός με τα όλα του και κυρίαρχη βεβαιότητα όλων, ότι, όποιος έλειψε έχασε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View