Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ένας νεκρός, δυο τραυματίες από το τροχαίο στα Τριπόταμα Αχαΐας - Ήταν συγγενείς...

Ένας νεκρός, δυο τραυματίες από το τροχα...

Το βράδυ της Κυριακής

Μετωπική σύγκρουση μεταξύ δύο Ι.Χ. αυτοκινήτων σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στα Τριπόταμα Αχαΐας.  Ένας άνδρας περίπου 30 ετών έχασε τη ζωή του από την σύγκρουση ενώ άλλοι δυο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Τρίπολης σε σοβαρή κατάσταση.Το τροχαίο σημειώθηκε στo 93,5 χλμ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεκρός οδηγός του ενός οχήματος 30 ετών και οι 21χρονοι που επέβαιναν στο άλλο αυτοκίνητο και νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Τρίπολης ήταν συγγενείς.

Του συμβάντος επιλήφθηκε το Α.Τ. Κλειτορίας

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το τροχαίο

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, το οποίο συνέβη, χθες το βράδυ, στο 93,5ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πατρών Τριπόλεως, στα Τριπόταμα Αχαΐας.

Πιο συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπός άνδρας με συνεπιβάτη ακόμα έναν άνδρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 30χρονος, ενώ τραυματίστηκαν ελαφρά οι δυο άνδρες του δεύτερου οχήματος.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας διενεργείται προανάκριση για την πλήρη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις