Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Λόρα Χάριερ: H νέα, περιζήτητη στάρλετ λάμπει στο «Hollywood» του Netflix

Λόρα Χάριερ: H νέα, περιζήτητη στάρλετ λ...

Πρώην μοντέλο, με απίστευτα χείλη, θεωρείται το «next big thing» στην αμερικάνικη showbiz

Παρακολουθήσαμε από την πρώτη στιγμή την καινούρια μίνι σειρά του Netflix Hollywood, που εστιάζει στις αλλοτινές μέρες της ονειροχώρας του σινεμά, κυρίως μέσα από την επιρροή του σεξ αλλά και τις προσωπικές «ροζ» ιστορίες παλιών stars. Πρόκειται για δημιουργία του πανίσχυρου σήμερα στην αμερικάνικη tv Ράιαν Μέρφι, ο οποίος έχει ήδη υπογράψει τις επιτυχίες Glee, American Horror Story, Pose, The Politician. Στα επτά επεισόδια δεσπόζουν νέοι και ωραίοι ηθοποιοί (Ντέιβιντ Κόρενσουετ, Ντάρεν Κρις, Λόρα Χάριερ. Τζέρεμι Πόουπ, Σαμάρα Γουίβινγκ) σε ρόλους επίδοξων πρωταγωνιστών, σεναριογράφων, σκηνοθετών ενώ στο πλευρό τους «σκίζουν» ερμηνευτικά οι βετεράνοι Ντίλαν Μακ Ντέρμοντ, Χόλαντ Τέιλορ, Πάτι Λουπόν, Μίρα Σορβίνο.

Η ανάπλαση εποχής είναι φωτεινή, σαν «πλαστική», βασισμένη περισσότερο σε εσωτερικούς χώρους, ενώ όλα κυλούν με μια εύπεπτη, ανάλαφρη απλότητα, με κάποιες «μελό» κορώνες. Η σεξουαλικότητα είναι το «όχημα» που διαμορφώνει και καθορίζει την εξέλιξη όλων των ηρώων. Πορνεία, απιστίες και αντιλήψεις κόντρα στη διαφορετικότητα των ομοφυλοφίλων, των έγχρωμων, των ασιατών είναι οι μεγάλες αλήθειες που εξουσίαζαν το Λος Αντζελες του ’40 πίσω από το glam παραβάν. (Και θίγονται ευθαρσώς, αν και με light, τηλεοπτικό τρόπο).

Στο καστ, πάντως τη μερίδα του λέοντος στη δημοσιότητα έχει η ανερχόμενη μιγάδα ηθοποιός Λόρα Χάριερ. Παίζει την «Καμίλ», μια νεαρή, φιλόδοξη ηθοποιό που λόγω φυλής υποδύεται στο εκράν μονίμως υπηρέτριες, ώσπου χάρη στην βοήθεια του συντρόφου της σκηνοθέτη γίνεται πρωταγωνίστρια.

Γνωστή από τις ταινίες Spiderman και BlacKklansman αλλά και από τη σαπουνόπερα One Life to Live, η 30χρονη καλλονή και πρώην μοντέλο από το Ιλινόις, αναβιώνει τη φιγούρα της Ντόροθι Ντάντριτζ, της μόνης έγχρωμης star του ’50, η οποία επικράτησε μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες. (Αντίστοιχα στη σειρά βλέπουμε αναφορά στη ζωή των θρυλικών Ροκ Χάτσον και Βίβιαν Λι, με το πραγματικό τους όνομα) Η Λόρα Χάριερ έχει κοντά ένα εκατομμύριο ακόλουθους στο Instagram και είναι πολύ περιζήτητη στα περιοδικά. Χάρη στα εκπληκτικά της χείλη και την τέλεια σιλουέτα της ο φακός τη λατρεύει. Με σπουδές τέχνης στη Νέα Υόρκη, έχει λάβει μέρος σε καμπάνιες των labels Kenzo, Steve Madden, L’Oreal, Calvin Klein, Louis Vuitton και είναι πρέσβειρα των κοσμημάτων Bulgari.

Στο περιοδικό In Style

Στο περιοδικό In Style

Στα περιοδικά W, Interview, Marie Claire

Στα περιοδικά W, Interview, Marie Claire

Σε εκδήλωση της Bulgari με τη Μπέλα Χαντιντ

Σε εκδήλωση της Bulgari με τη Μπέλα Χαντιντ

Με το φίλο της μπασκετμπολίστα Κλέι Τόμσον

Με το φίλο της μπασκετμπολίστα Κλέι Τόμσον

Στα βρετανικά βραβεία Bafta

Στα βρετανικά βραβεία Bafta

Στα περσινά Οσκαρ

Στα περσινά Οσκαρ

Sag Awards

Sag Awards

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View