Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Τραγικό τέλος για 27χρονο! Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα

Ηλεία: Τραγικό τέλος για 27χρονο! Θανατη...

Στο δρόμο που οδηγεί από το Κατάκολο στον Αγ. Ανδρέα

Ένα παλικάρι 27 ετών, έχασε τη ζωή του το ξημέρωμα της Πρωτομαγιάς, στο δρόμο που οδηγεί από το Κατάκολο στον Αγ. Ανδρέα. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο Π.Μ. με κατεύθυνση προς τον Αγ. Ανδρέα, εξετράπη της πορείας της αριστερά στη μεγάλη ευθεία του δρόμου, προσέκρουσε στο πρανές της οδού και έπειτα σύρθηκε στην φρεσκοστρωμένη άσφαλτο για αρκετά μέτρα.

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη λίγο μεταξύ μια και δύο τα ξημερώματα της Παρασκευής και έγινε αντιληπτό λίγο πριν τις δύο, όταν διερχόμενος γνωστός Πύργιος, από το σημείο, είδε μπροστά του να κείτεται αιμόφυρτο το άτυχο παλικάρι.

Άμεσα κάλεσε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε η σωρός του στο Γ.Ν. Πύργου. Εκτιμάται πως ο θάνατος του 27χρονου παλικαριού, ήταν ακαριαίος, περίπου μισή ώρα πριν εντοπιστεί νεκρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες το παλικάρι διέμενε στο Κορακοχώρι.

Προανάκριση για το τραγικό δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πύργου.

Δείτε video:

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό, το οποίο συνέβη σήμερα τα ξημερώματα, στην Επαρχιακή Οδό Κατακόλου – Κορακοχωρίου Ηλείας.

Ειδικότερα, 27χρονος ημεδαπός, οδηγώντας μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στην οδό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου ενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του δυστυχήματος.

Με πληροφορίες ilialive

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις