Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η απάντηση της Μπαλατσινού στον Κούλογλου για την κρατική επιχορήγηση του jenny.gr

Η απάντηση της Μπαλατσινού στον Κούλογλο...

Απάντησε μέσω twitter

Απάντηση στον Στέλιο Κούλογλου για δημοσίευμα ότι εισέπραξε χρήματα από τη διαφημιστική καμπάνια του Μένουμε Σπίτι, δίνει η Τζένη Μπαλατσινού. Το δημοσίευμα ανέφερε πως το site «jenny.gr» της Τζένης Μπαλατσινού, συζύγου του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, είναι ανάμεσα στις ιστοσελίδες που προβάλλουν διαφήμιση της κρατικής καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι».

Το άρθρο χαρακτήριζε σκάνδαλο την πρωτοβουλία της κυβέρνησης να επιχορηγήσει την επικοινωνία των μηνυμάτων και ανέφερε ότι «Αν το σχετικό διαφημιστικό του «Μένουμε Σπίτι» στο site της συζύγου του υπουργού Υγείας προβάλλεται με χρηματοδότηση από την εν λόγω κρατική δαπάνη, τότε ασφαλώς το σκάνδαλο αποκτάει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις». 
Μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter, η Τζένη Μπαλατσινού  απάντησε πως εδώ και ένα χρόνο δεν της ανήκει το site…

Η Koolworks αναφέρει:

«Η koolworks A.E., κάτοχος του γυναικείου site jenny.gr, ανακοινώνει πως η τοποθέτηση διαφημιστικού περιεχομένου (web banner) για την καμπάνια “Μένουμε Σπίτι” του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας έγινε δωρεάν στα πλαίσια στήριξης της συνολικής προσπάθειας για τον περιορισμό του αντικτύπου του COVID-19. Επιπλέον διευκρινίζεται πως η κυρία Τζένη Μπαλατσινού ουδεμία μετοχική σχέση έχει με την υποφαινόμενη εταιρία».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight