Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κάλεσε σε τράπεζα, ανέμενε 75 λεπτά, δεν του απάντησε κανείς και χρεώθηκε 27 ευρώ

Πάτρα: Κάλεσε σε τράπεζα, ανέμενε 75 λεπ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Πατρινός φοιτητής έκανε καταγγελία στον συνήγορο του πολίτη

Αναγνώστης του thebest.gr θέλησε να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία του και να αποτρέψει άλλους να πέσουν στην παγίδα που έπεσε ο ίδιος στην προσπάθεια του να εξυπηρετηθεί από τραπεζικό κατάστημα. Δεδομένων των περιοριστικών μέτρων στην προσέλευση πολιτών στα τραπεζικά καταστήματα -εκτός σημαντικού λόγου- λόγω κορωνοϊού, φοιτητής στην Πάτρα επέλεξε να εξυπηρετηθεί μέσω email. Σύμφωνα με τον ίδιο, τραπεζικός υτάλληλος του ζήτησε να καλέσει στο τηλεφωνικό κέντρο (182838) ώστε να κάνει ταυτοποίηση των στοιχείων του και να ολοκληρωθεί η εξυπηρέτηση.

Ο φοιτητής κάλεσε στον τηλ. αριθμό και βρέθηκε σε αναμονή για 75 λεπτά. Αφού δεν απάντησε ποτέ κάποιος υπάλληλος στην κλήση του, έκλεισε την γραμμή. Ωστόσο σύμφωνα με τον ίδιο ο τηλεπικοινωνιακός του πάροχος του έστειλε... ραβασάκι με χρέωση 27€ για την συγκεκριμένη κλήση. Κι αυτό για μια κλήση κατά την οποία δεν εξυπηρετήθηκε ποτέ.

Ο εν λόγω φοιτητής γνωτοποίησε στο thebest.gr πως δεν εργάζεται αυτή την περίοδο και πως προσπάθησε να εξηγήσει πως δεν μίλησε ούτε για 1 κλάσμα του δευτερολέπτου με υπάλληλο της τράπεζας. Ο ίδιος θεωρεί άδικη την παραπάνω χρέωση οπότε και προχώρησε στην καταγγελία τόσο στον συνήγορο του καταναλωτή όσο και στο υπουργείο ανάπτυξης. Η κατάληξη της υπόθεση είναι άγνωστη μέχρι αυτή την ώρα.

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε πως ακόμη κι αν δεν απαντήσει κάποιος στην τηλεφωνική κλήση προς μια υπηρεσία, η χρέωση γίνεται και αφορά όλο το διάστημα που διαρκεί η κλήση, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου αναμονής. Οι πολίτες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί σε ότι αφορά τις δωρεάν κλήσεις και από ποιες τηλεφωνικές γραμμές προβλέπονται (σταθερά - κινητά). Η εταιρίες τηλεφωνίας δεν φέρουν καμία ευθύνη για τον χρόνο που θέτει τον πολίτη σε αναμονή ο καλούμενος. Η χρέωση γίνεται με βάση τα ισχύοντα τιμολόγια της εταιρίας για τις κλήσεις προς αριθμούς 801.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις