Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ιρίνα Σάικ: H πιο αισθησιακή οικολόγος φορώντας την Green Collection της Intimissimi

Ιρίνα Σάικ: H πιο αισθησιακή οικολόγος φ...

Γιορτάζει τα 10 χρόνια του project ανακύκλωσης του δημοφιλούς ιταλικού lingerie brand

«Πρέπει να φροντίσουμε το περιβάλλον μας και να ζήσουμε αρμονικά με τη φύση γύρω μας» υπογραμμίζει η ρωσίδα καλλονή super model Ιρίνα Σάικ με αφορμή την επετειακή καμπάνια της Green Collection της Intimissimi. Mούσα του αγαπημένου ιταλικού lingerie brand, γιορτάζει ποζάροντας το project ανακύκλωσης, λανσάροντας ειδική μίνι σειρά με εσώρουχα, πιτζάμες, μπλούζες, φτιαγμένα από βιώσιμα υλικά με χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.

«Είναι εκπληκτική συλλογή η Green. Οι υφές απαλές, άνετες και αυτό που πραγματικά λατρεύω είναι ότι ξέρω πως κάθε κομμάτι αυτής της συλλογής έχει φτιαχτεί με για τις ειδική φροντίδα για τους πόρους του πλανήτη. Αγαπώ την ποικιλία των χρωμάτων σε αυτήν την συλλογή. Τα σχέδια είναι πολύ μοντέρνα, αισθησιακά και classy – αυτό το είδος σχεδιασμού είναι το σήμα κατατεθέν της Intimissimi! Το αγαπημένο μου κομμάτι από αυτήν  την συλλογή είναι σίγουρα το πράσινο παστέλ Triangle Bra – είναι μαλακό και σου δίνει ένα φυσικό feeling!» αναφέρει με ενθουσιασμό η 34χρονη Ιρίνα.

 

Γενικότερα όμως, η εκθαμβωτική πρώην σύντροφος του Μπράντλει Κούπερ δηλώνει οικολόγος στην πράξη: «Eίμαι μεγάλη fan της οικολογικής μόδας, λατρεύω το οικολογικό δέρμα και τα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά της σύγχρονης μόδας.Πιστεύω ότι καθένας μας πρέπει να ξεκινήσει από το σπίτι του – για παράδειγμα, δεν αγοράζω πλαστικά μπουκάλια, προσπαθώ να χρησιμοποιώ νερό σε χάρτινη συσκευασία. Κάνω ό,τι μπορώ ώστε να μη χρησιμοποιώ πλαστικές σακούλες – όλα ξεκινούν από τα μικρά πράγματα που συνδυασμένα μαζί οδηγούν σε κάτι μεγάλο και σημαντικό» λέει.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View