Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Ο έρωτας του Αλέξανδρου Ωνάση και το σκάνδαλο με μέτοχο της Πειραϊκής Πατραϊκής

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Ο έρωτας του Αλέξανδρο...

"Ήταν μία κακή στιγμή στη ζωή μου"

Την Ζωζώ Σαπουντζάκη υποδέχτηκε ο Νίκος Χαταζηνικολάου σε μια συνέντευξη Ενώπιος Ενωπίω, το βράδυ της Δευτέρας. Εκείνη εξομολογήθηκε για όλα…

Ο χωρισμός που την οδήγησε στην Αμερική

“Είχα ένα δεσμό τότε με ένα πολύ καλό παιδί, πηγαίναμε για γάμο, ήταν παντρεμένος, δεν είχε διαζύγιο και κάπου χάλασε. Έτσι έφυγα για την Αμερική. Την ώρα που τσακώθηκα μαζί του, το είδα σαν απόδραση και σηκώνομαι και πάω στην Αμερική. Δούλευα σε ένα ξενοδοχείο μιάμιση ώρα έξω από τη Νέα Υόρκη, αλλά έρχονταν όλο εφοπλιστές. Μου άφηναν μια κάντιλακ απέξω”.

Όταν ο Αλέξανδρος Ωνάσης ερωτεύτηκε την Ζωζώ Σαπουντζάκη
“Ο γιος του Αριστοτέλη Ωνάση, ο Αλέξανδρος, μου έστελνε γραμματάκια και μου έγραφε “Καμία δεν είναι σαν κι εσένα”. Ειδωθήκαμε μερικές φορές αλλά εντάξει, ήταν μικρό παιδί. Δεν προχώρησα”.

 

Το σκάνδαλο με τον μέτοχο της Πειραϊκής Πατραϊκής
“Μετά από το πες πες πες, πραγματικά τον ερωτεύτηκα. Ήταν πολύ κακή στιγμή της ζωής μου. Το μόνο που ξέρω για το σκάνδαλο είναι ότι είχα μια κασετίνα με τα κοσμήματά μου, ξεχώρισα κάτι που μου είχε κάνει δώρο και του τα έστειλα”.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight