Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αντελίνα Βαρθαρκούρη: «Αν σε θέλει ο κόσμος, δεν έχει σημασία το νούμερο του τζιν σου»

Αντελίνα Βαρθαρκούρη: «Αν σε θέλει ο κόσ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η ανερχόμενη τηλεπαρουσιάστρια συστήνει στις γυναίκες να μην είναι αυστηρές με την εικόνα τους

Αν και λόγω των συνθηκών της πανδημίας, η καινούρια εκπομπή της «Αντελίνα χτύπα το κουδούνι» έχει αναβληθεί, η Αντελίνα Βαρθακούρη που ξεχώρισε σε ταξιδιωτική εκπομπή στο πλευρό του συζύγου της Χάρη Βαρθακούρη, μίλησε στο περιοδικό «Τηλεθεατής»  με μεγάλη χαρά και αυτοπεποίθηση,  καμαρώνοντας  μάλιστα και για τα παραπανίσια κιλά της. «Νομίζω ότι ο κόσμος αγάπησε την Αντελίνα, γιατί είδε μια γυναίκα που δεν φιλτράρει αυτά που λέει και αυτά που νιώθει» είπε η λαμπερή ξανθιά νύφη του Γιάννη Πάριου.

 «Ο σωματότυπος μου δεν με εμπόδισε ποτέ και σε τίποτα. Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι το τηλεοπτικό σκηνικό που καθορίζει το πώς θέλουμε να βλέπουμε εμείς τον εαυτό μας. Θέλω μεν να τα χάσω, γιατί νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου σε λιγότερα κιλά, αλλά αυτό είναι όλο. Δεν αισθάνομαι ότι ξεχωρίζει ή χαντακώνεται κάποιος εξαιτίας του βάρους του. Αν έχεις κάτι να πεις, αν σε θέλει ο κόσμος, δεν έχει καμία σημασία το νούμερο του τζιν σου.»

Για το εάν έχει σχολιαστεί η σιλουέτα της ανάφερε:  «Έχουμε τόσα πράγματα να ασχοληθούμε μέσα στο 24ωρο, που πραγματικά, αν καθόμασταν να δίνουμε σημασία στο τι λέει ο καθένας, αμφιβάλλω αν θα προλαβαίναμε να κοιμηθούμε! Η ουσία κρύβεται στο να αγαπάμε τον εαυτό μας, σε όποια κιλά εμάς μας αρέσει. Μόνη σου στέκεσαι απέναντι στον καθρέφτη, εσύ ασκείς κριτική στον εαυτό σου. Δεν πρέπει να είμαστε αυστηρές με την εικόνα μας, γιατί δεν θα είμαστε ποτέ ευτυχισμένες. Και σε καμία γυναίκα δεν ταιριάζει η δυστυχία, με ή χωρίς καμπύλες» 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight