Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Αιθουσάρχες, διανομείς και σκηνοθέτες στη λίστα όσων θα ωφεληθούν από τα κυβερνητικά μέτρα στήριξης λόγω κορωνοϊού

Αιθουσάρχες, διανομείς και σκηνοθέτες στ...

Στην Πάτρα από 5 Μαρτίου έχει ανασταλεί η λειτουργία του Πάνθεον και των Odeon Veso Mare

Δημοσιοποιήθηκαν από το Υπουργείο Οικονομικών οι ΚΑΔ – Κωδικοί Αριθμοί Δραστηριότητας που αναφέρονται στα επαγγέλματα που πλήττονται από τα μέτρα πρόληψης για την πανδημία του κορωνοϊού και θα ωφεληθούν από τα μέτρα στήριξης που ανακοινώνει τις τελευταίες ημέρες η κυβέρνηση.

Μέσα βρίσκονται όπως είναι λογικό και οι κινηματογράφοι (που έκλεισαν), οι εταιρίες διανομής που δεν βγάζουν πια ταινίες στις αίθουσες, αλλά και μια σειρά επαγγέλματα που σχετίζονται με την προβολή ταινιών.

Όπως αναφέρει το flix.gr, στην επίσημη σελίδα της ΕΣΠΕΚ (Ένωση Σκηνοθετών και Παραγωγών Ελληνικού Κινηματογράφου) στο Facebook, υπάρχει ανάρτηση πως μετά από το επίσημο αίτημα της ΕΣΠΕΚ προς τους αρμόδιους Υπουργούς και φορείς, ο κλάδος των σκηνοθετών - παραγωγών εντάχθηκε σε αυτούς που θα δεχθούν το πακέτο των οικονομικών μέτρων στήριξης.

Στην Πάτρα που ήταν από τις πρώτες περιοχές όπου πάρθηκαν έκτακτα μέτρα, έχουν κλείσει και ανασταλεί η λειτουργία τους από τις 5 Μαρτίου 2020 τόσο των 8 αιθουσών των Odeon Veso Mare στην Ακτή Δυμαίων όσο και του Πάνθεον (η θεατρική αίθουσα και η 2η αίθουσα που λειτουργεί ως κινηματογραφική) ενώ έκλεισαν και πολλά θέατρα και συναυλιακοί χώροι που λειτουργούν στην πόλη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture