Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Kαι η Chanel διακόπτει προσωρινά την παραγωγή και ακυρώνει επίδειξη στο Κάπρι

Kαι η Chanel διακόπτει προσωρινά την παρ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

«Παγώνει» όλα τα πολυτελή προιόντα της και δεν θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο Metiers d’art show

Ο εμβληματικός γαλλικός οίκος ένδυσης υψηλής ραπτικής και πολυτελών αξεσουάρ Chanel διακόπτει προσωρινά την παραγωγή λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Ο όμιλος κλείνει τα εργοστάσια σε Γαλλία, Ελβετία και Ιταλία για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

«Ο οίκος Chanel έλαβε την απόφαση, σε συμφωνία με τις πιο πρόσφατες οδηγίες της κυβέρνησης, να κλείσει το σύνολο των παραγωγικών της εγκαταστάσεων καθώς και τα τμήματα υψηλής ραπτικής, έτοιμων ενδυμάτων, métiers d’art και κοσμημάτων», αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν έχει τονίσει ότι οι πολίτες πρέπει να μείνουν στα σπίτια τους τουλάχιστον για 15 μέρες.

Ο όμιλος πολυτελών ειδών δεσμεύθηκε πάντως ότι οι εργαζόμενοι θα λάβουν αμοιβές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ο γαλλικός οίκος ανακοίνωσε νωρίτερα ότι ακυρώνεται η επίδειξη μόδας της συλλογής cruise που είχε προγραμματιστεί για τον Μάιο στο Κάπρι της Ιταλίας. Για τη φετινή άνοιξη είναι η πρώτη φορά που προτείνει τόσα μίνι, σορτς και βερμούδες.

Ο ανταγωνιστικός ιταλικός οίκος πολυτελούς ένδυσης και αξεσουάρ, Gucci έχει άλλωστε ήδη κλείσει τα εργοστάσια στις περιφέρειες Τοσκάνη και Μάρκε μέχρι τις 20 Μαρτίου, αλλά είναι πιθανό να παραταθεί η διακοπή της παραγωγής, καθώς η Ιταλία βρίσκεται  σε καθολικό αποκλεισμό.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View