Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Nίκι Μινάζ: Η πλουσιότερη ράπερ στον κόσμο με έσοδα 100 εκατομμύρια δολάρια

Nίκι Μινάζ: Η πλουσιότερη ράπερ στον κόσ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πληθωρική και πολυβραβευμένη, είναι στυλιστικός χαμαιλέων και έχει κυκλοφορήσει σειρά με τον οίκο Fendi

Tρέμε Cardi B: Η αντίζηλή της Νίκι Μινάζ ανακηρύχθηκε επισήμως η πλουσιότερη γυναίκα της ραπ μουσικής, καθώς τα έσοδά της άγγιξαν τα 100 εκατομμύρια δολάρια, όπως ανακοίνωσε η δισκογραφική της εταιρεία «Young Money», στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η πολυβραβευμένη 37χρονη ράπερ από το Τρινιντάντ, που την αποκαλούν μαύρη Lady Gaga, μετά από 11 χρόνια πορείας είναι και τυπικά το πρώτο όνομα στην κατηγορία της σε εμπορικότητα και απήχηση. Σε ανάρτηση στο Twitter, η δισκογραφική της εταιρεία δημοσίευσε μια φωτογραφία της με τίτλο «Η Νίκι Μινάζ έχει γίνει η πρώτη γυναίκα ράπερ στην ιστορία με έσοδα 100 εκατομμυρίων δολαρίων».

Η Νίκι Μινάζ εισήλθε στη μουσική σκηνή το 2009 με τη «Young Money» του ράπερ «Lil Wayne». Εχει κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ, που έγιναν πλατινένια. Τα περιουσιακά της στοιχεία υπερβαίνουν κατά πολύ εκείνα της Queen Latifah (60 εκατομμύρια δολάρια), της Missy Elliott (50 εκατομμύρια δολάρια) και της Lil Kim (18 εκατομμύρια δολάρια).

Το Σεπτέμβριο του 2019, η Nicki Minaj ανακοίνωσε την απόσυρσή της από τη μουσική, ωστόσο έκανε μεγάλη επιστροφή με την επιτυχία «Yikes» στις αρχές του 2020. Βέβαια, τα κέρδη της οφείλιονται και αλλού: Το 2012cκέρδισε 12 εκατομμύρια δολάρια ως μέλος της κριτικής επιτροπής του American Idol, είναι συνιδιοκτήτρια της Tidal, συνδρομητικής μουσικής υπηρεσίας streaming μαζί με τους Jay-Z, Beyonce, Kanye West, Alicia Keys ενώ έχει συνεργαστεί ως πρότυπο ομορφιάς και στυλ με τις εταιρείες MAC, Pepsi και Adidas. Τον περασμένο Οκτώβριο με τον ιταλικό οίκο Fendi παρουσίασε τη δική της σειρά ένδυσης βασισμένη στο διάσημο logo του label.

H Νίκι είχε τσακωθεί στο πάρτι του Harper's Bazaar στο ξενοδοχείο The Plaza της Νέας Υόρκης με το νεώτερο είδωλο της ραπ Cardi B στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας. Και οι δυο διαθέτουν «θανατηφόρες» καμπύλες και τολμούν πολύ εκκεντρικές, χρωματιστές εμφανίσεις συνδεδεμένες με την αμερικάνικη street style κουλτούρα.  

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View