Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τζόκερ, Lion King και Κάποτε...στο Χόλιγουντ σε Ελληνικό συνδρομητικό κανάλι έως τέλος Μαρτίου 2020

Τζόκερ, Lion King και Κάποτε...στο Χόλιγ...

Με σύνθημα λόγω κορωνοϊού, το "Μένουμε Σπίτι" και με καλές, πρόσφατες ταινίες

Το σύνθημα «Μένουμε σπίτι» λόγω του φόβου εξάπλωσης και διασποράς του κορωνοϊού, ισχύει και στην Cosmote TV που επιφυλάσσει για το φιλοθεάμον κοινό, κινηματογραφικά blockbuster όπως το Οσκαρικό και πολυσυζητημένο «Τζόκερ» που έκανε ρεκόρ εισπράξεων και χάρισε το Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου στον Χοακίν Φίνιξ καθώς και παιδικό πρόγραμμα και παραγωγές μεγάλων σκηνοθετών σε α΄ προβολή.  

Πιο συγκεκριμένα όπως είδαμε σε σχετική ανακοίνωση, μέχρι και τις 31/3 στα κανάλια Cosmote Cinema, οι συνδρομητές θα έχουν στη διάθεσή τους blockbuster φιλμ (όπως τα Yesterday, The Lion King, Crawl που είχαν παιχθεί και στις Πατρινές αίθουσες στη Βέσο Μάρε) σε α’ προβολή, ταινίες αγαπημένων δημιουργών και ηθοποιών (Melancholia, Young Adult, Underground, Ghost) καθώς και μεγάλους τίτλους για ενοικίαση μέσα από την on demand υπηρεσία Movies Club (όπως τα Οσκαρικά «Παράσιτα», «Joker», το «Frozen 2» της Ντίσνει, το «Κάποτε…στο Χόλιγουντ» που χάρισε το Όσκαρ β’ ανδρικού ρόλου στον Μπραντ Πιτ, κ.α.

Οι ταινίες αυτές, αμέσως μετά την προβολή τους θα είναι διαθέσιμες για ετεροχρονισμένη θέαση μέσα από τη δωρεάν on demand υπηρεσία CosmoteTV Plus.

Aνάμεσα στα κινηματογραφικά highlights των Cosmote Cinema 1HD & 2HD είναι το «Yesterday» σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ Ντάνι Μπόιλ (Slumdog Millionaire), σε α’ προβολή την Κυριακή 29/3, στις 21.00, ζώνη Blockbuster, το πολιτικό θρίλερ ισπανικής παραγωγής «Ο Έκπτωτος - El Reino» την Πέμπτη 19/3, 21.00, ζώνη Red Carpet Premieres ενώ οι φαν των ταινιών τρόμου θα παρακολουθήσουν την Αμερικάνικη ταινία «Crawl» με αλιγάτορες που σπέρνουν τον τρόμο όταν ένας τυφώνας ξηλώσει τα πάντα και πλημμυρίσει την περιοχή (την Κυριακή 22/3, στις 21.00, ζώνη blockbuster).

To Σάββατο 21/3 στις 22.00 κάνει πρεμιέρα η μαύρη κωμωδία γαλλικής παραγωγής «Σκότωσα το αφεντικό μου – Rebels», για μία υπάλληλο εργοστασίου (Σεσίλ ντε Φρανς), η οποία σκοτώνει κατά λάθος το αφεντικό της μπροστά σε δύο συναδέλφους της, όταν εκείνος επιχειρεί να τη βιάσει. Όταν οι γυναίκες αρπάξουν την τσάντα με τα χρήματα που εκείνος είχε στην κατοχή του, ξεκινά ένα ντόμινο εξελίξεων, με τις ίδιες να αγνοούν σε ποιον πραγματικά ανήκει η τσάντα.

Την Δευτέρα 23/3 στις 22.00 έρχεται σε α’ προβολή η ταινία «Beyond Brotherhood», για τη συγκινητική ιστορία δύο αδελφών, οι οποίοι καταλήγουν στους δρόμους, μη έχοντας κάτι άλλο πέρα από το ένστικτο για επιβίωση ενώ την Τετάρτη 25/3 στις 22.00, θα γνωρίσουμε περισσότερα για την «ιέρεια» της jazz Νίνα Σιμόν μέσα από το βιογραφικό δράμα «Nina», το οποίο ρίχνει φως στα γεγονότα της ζωής της μέχρι την επαγγελματική καταξίωση, καθώς και τη σχέση της με τον μάνατζέρ της Κλίφτον Χέντερσον. Τη Νίνα Σιμόν ενσαρκώνει η Ζόι Σαλντάνα.

Από τις αγαπημένες παραγωγές του παρελθόντος ξεχωρίζουν το πολεμικό δράμα του Εμίρ Κουστουρίτσα «Underground» (την Τρίτη 31/3, 21.00) και το all-time classic «Ο Αόρατος Εραστής – Ghost» με Ντέμι Μουρ. Πάτρικ Σουέιζι και Γούπι Γκόλντμπεργκ (την Τετάρτη 25/3, 21.00). Πλούσιο είναι το περιεχόμενο που οι συνδρομητές θα βρουν για ενοικίαση μέσα από την on demand υπηρεσία, Movies Club, καθώς μεταξύ των ταινιών που έχουν τη δυνατότητα να ενοικιάσουν είναι ο μεγάλος φετινός νικητής των Όσκαρ, «Παράσιτα» από τη Νότια Κορέα, τα επίσης Οσκαρικά «Κάποτε…στο Χόλιγουντ» και «Joker» του Τοντ Φίλιπς και κινηματογραφικά blockbuster, όπως το «It: Κεφάλαιο 2», το «Maleficent: Η Δύναμη του Σκότους» με την Αντζελίνα Τζολί, κ.α.

Τέλος στα παιδικά προγράμματα της συγκεκριμένης συνδρομητικής τηλεόρασης που καλό θα ήταν έστω για ένα μικρό διάστημα να σκεφτόταν όλο τον κόσμο και να άνοιγε την πλατφόρμα της στο ευρύ κοινό, ως ένα είδος κοινωνικής προσφοράς στον κόσμο σε μία εξαιρετικά δύσκολη στιγμή όπως αυτή που ζούμε, έχει ενταχθεί και η πρεμιέρα του live action ριμέικ της εμβληματικής ταινίας κινουμένων σχεδίων «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών - The Lion King» της Ντίσνει που παίχθηκε το καλοκαίρι του 2019 στις κινηματογραφικές αίθουσες με μεγάλη επιτυχία, το Σάββατο 28/3/2020, στις 21.00.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture