Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Η νέα σειρά «Belgravia» του Τζούλιαν Φέλοους μόλις ξεκίνησε να παίζεται

Η νέα σειρά «Belgravia» του Τζούλιαν Φέλ...

Πρόκειται για τη νέα σειρά του δημιουργού του περίφημου και αγαπημένου «Downton Abbey» και άρχισε να προβάλλεται στο Βρετανικό iTV.

Η νέα σειρά «Belgravia» ξεκινά λίγες μέρες πριν την μάχη του Βατερλώ το 1815 σε έναν χορό της καλής κοινωνίας, όπου η κόρη μιας νεόπλουτης οικογένειας θα συναντήσει για πρώτη φορά και θα ερωτευτεί τον κληρονόμο μιας από τις πλέον ιστορικές οικογένειες της Μεγάλης Βρετανίας.

Όμως το μεγαλύτερο κομμάτι της ιστορίας διαδραματίζεται 25 χρόνια μετά, και σύμφωνα με την περιγραφή του μυθιστορήματος, είναι «η ιστορία ενός μυστικού, που ξετυλίγεται πίσω από τις εντυπωσιακές πόρτες μιας από τις πιο μεγαλοπρεπείς περιοχές του Λονδινου».

Το διαφημιστικό τρέιλερ της νέας αυτής σειράς που μας έρχεται από τον δημιουργό του «Downton Abbey» Τζούλιαν Φέλοους δείχνει να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται κάθε φαν του «Downton Abbey» (το οποίο έγινε και επιτυχημένη κινηματογραφική ταινία) και της οποίας το μόνο μειονέκτημα είναι ότι αποτελείται από έξι μόνο επεισόδια, όπως γράφει το flix.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture