Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Αθηνά Ραχήλ Τσαγγάρη και Αριάν Λαμπέντ στο «Trigonometry» της Cosmote tv από 19/3

Αθηνά Ραχήλ Τσαγγάρη και Αριάν Λαμπέντ σ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ένα ερωτικό τρίγωνο από τη βραβευμένη ελληνίδα σκηνοθέτη με πρωταγωνίστρια την κούκλα σύζυγο του Λάνθιμου

Η νέα σειρά «Trigonometry» της βραβευμένης Ελληνίδας σκηνοθέτιδας (Chevalier, Attenberg) και παραγωγού (Κυνόδοντας, Άλπεις, Digger), Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη, σε παραγωγή του BBC, έρχεται σε  πρώτη τηλεοπτική προβολή αποκλειστικά στην Cosmote tv την Πέμπτη 19 Μαρτίου, λίγες μέρες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της στην Αγγλία.

 

Το «Trigonometry» αφηγείται τη ζωή του διασώστη Κίεραν (Γκάρι Καρ) και της σεφ Τζέμα (Ταλίσα Τεξέιρα), ενός αγαπημένου ζευγαριού που ζει στο σύγχρονο Λονδίνο και το οποίο αναγκάζεται, λόγω οικονομικών δυσχερειών, να αναζητήσει συγκάτοικο. Όταν η νεαρή Ρέι νοικιάζει ένα δωμάτιο στο σπίτι του Κίεραν και της Τζέμα, τα πράγματα περιπλέκονται, με τη σχέση των τριών συγκατοίκων να μετατρέπεται σε ένα ερωτικό τρίγωνο. Στον ρόλο της Ρέι συναντάμε την πολυβραβευμένη ηθοποιό Αριάν Λαμπέντ (Olla, Attenberg, The Lobster). Θυμίζουμε πως πρόκειται για τη σύζυγο του διάσημου ελληνα σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου και μούσα της διεθνούς αρωματικής καμπάνιας του οίκου Chloe.

Το σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Ντάνκαν Μακμίλαν (The Crown) και Έφι Γουντς (Brexit) και την παραγωγή οι Τέσα Ρος και Τζούλιετ Χάουελ. Στον ρόλο του σκηνοθέτη μαζί με την Αθηνά Ραχήλ Τσαγγάρη συναντάμε την Στέλλα Κοράντι, που σκηνοθετεί τα 3 από τα 8 επεισόδια της σειράς, ενώ τη μουσική έχει αναλάβει ο Έλληνας συνθέτης, Αλέξης Γράψας (Empire).

 Η σειρά 8 επεισοδίων θα κάνει πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο (19/3 στις 23.00 & 00.00) και κάθε Πέμπτη βράδυ στις 23.00 θα προβάλλεται ένα νέο επεισόδιο. Ταυτόχρονα με την προβολή τους τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα και μέσα από τη δωρεάν, on demand υπηρεσία.  

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View