Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μωρό στο Ρίο και 3 παιδιά στο Καραμανδάνειο ύποπτα κρούσματα για κορωνοϊό

 Μωρό στο Ρίο και 3 παιδιά στο Καραμανδά...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Αναμένονται οι αναλύσεις των δειγμάτων

Ένα μωρό νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίου και τρία παιδιά από πέντε έως 10 ετών βρίσκονται στο Καραμανδάνειο ως ύποπτα κρούσματα κορωνοιού.

Δείγματα των παιδιών έχουν σταλεί για ανάλυση και τα αποτελέσματα- που θα καθυστερήσουν λόγω του τεράστιου όγκου δειγμάτων που υπάρχουν- αναμένονται τη Δευτέρα από το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ.

Όπως εξήγησε στο thebest.gr, ο διοικητής του Καραμανδανείου, κ. Αθανασόπουλος τα δύο από τα τρία παιδιά που εισήχθησαν στο νοσοκομείο έχουν πνευμονία, αλλά και τα τρία παιδιά βρίσκονται σε καλή κατάσταση με ήπια συμπτώματα.

Στη μάχη κατά του ιου και ο Άγιος Ανδρέας

Ρίο και καραμανδάνειο δεν είναι τα μόνα που δέχονται ύποπτα κρούσματα.

Ήδη ξεκίνησαν να δέχονται ύποπτα δείγματα και στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας

Τα πρώτα εξιτήρια σε ασθενείς η υγεία των οποίων εξελίχθηκε ομαλά δόθηκαν χθες και αποχώρησαν από τα νοσοκομεία. Ωστόσο για το επόμενο διάστημα η υγεία τους θα παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς.

Η αύξηση ωστόσο των κρουσμάτων από την πηγή των εκδρομέων στο Ισραήλ, αύξησε και τους νοσηλευόμενους στις δυο απομονωμένες κλινικές του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών. Αυτή τη στιγμή στην Οφθαλμολογική κλινική νοσηλεύονται 18 επιβεβαιωμένα περιστατικά και  άλλα 15 ύποπτα, με πολύ ήπια συμπτώματα, στην ΩΡΛ.

Στα 18 επιβεβαιωμένα περιλαμβάνεται και ο 64χρονος που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατασταση διασωληνωμένος στο θάλαμο αρνητικής πίεσης.

Επίσης στη διάρκεια της Πέμπτης, από τα 41 δείγματα που εξετάστηκαν ως ύποπτα μόνο ένα βρέθηκε θετικό.

Υποδοχή κρουσμάτων σε κοντέινερ και στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας
Η υποδοχή των ύποπτων κρουσμάτων στο νοσοκομειο Αγιος Ανδρέας που εφημέρευε χθες και σήμερα γίνεται σε κοντέινερ που έχουν τοποθετηθεί στο προαύλιο. Την Πέμπτη δυο ύποπτακρούσματα εμφανίστηκαν στο νοσοκομείο, από τα οποία ελήφθησαν δείγματα και εστάλησαν για έλεγχο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις