Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Με το "Running" η Κύπρος στη φετινή Γιουροβίζιον

Με το "Running" η Κύπρος στη φ...

Το ερμηνεύει ο 23χρονος Sandro Nicolas

Την ώρα που η ανησυχία για τον κορωνοϊό εξαπλώνεται σε όλη την Ευρώπη και με τις 27 χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης να έχουν πλέον κρούσματα, έχουν ξεκινήσει πολλές συζητήσεις τι θα γίνει με την φετινή Γιουροβίζιον στο Ρότερνταμ που πάντως είναι τον Μάιο, σε 2 μήνες από τώρα. Στις 13/3 υπάρχει προκαθορισμένη συνάντηση από την EBU των επιτροπών των 41 χωρών που συμμετέχουν, στην οποία ωστόσο πολλοί θα μετάσχουν μέσω τηλεδιάσκεψης. Την ίδια ώρα η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί φέτος από τον 23χρονο Sandro Nicolas με το κομμάτι «Running», ο οποίος έχει γεννηθεί στη Γερμανία από Αμερικανό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα. Ο ταλαντούχος νεαρός τραγουδιστής έχει ήδη λάβει μέρος και έχει ξεχωρίσει στο Γερμανικό «The Voice» ενώ πέρυσι διαγωνίστηκε στο New Wave Festival που θεωρείται το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ των ανατολικών χωρών στο Σότσι της Ρωσίας και κατάφερε να βρεθεί μέσα στους φιναλίστ, όπως έγραψε στο περιοδικό Gala, η Κλεοπάτρα Πατλάκη.

Το τραγούδι «Running» που βγήκε στον αέρα πριν λίγες μέρες, κυκλοφορεί από την Panik Records.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» στο κανάλι Star, τα γραφεία στοιχημάτων μέχρι στιγμής φαίνεται πως δεν υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο το τραγούδι της Κύπρου.

Το «Running» του Sandro Nicolas βρίσκεται στην 33η θέση ενώ το «Super Girl» της Στεφανίας Λυμπερακάκη που εκπροσωπεί την Ελλάδα βρίσκεται ψηλότερα στη 17η θέση.

Βέβαια πρέπει να σημειωθεί πως καθημερινά οι θέσεις στα γραφεία στοιχημάτων για τα τραγούδια των χωρών της Γιουροβίζιον, αλλάζουν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight