Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου λόγω… φτερνίσματος!

Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου λόγω… ...

Απίστευτο κι όμως αληθινό

Όλα έγιναν σε πτήση της United Airlines που το απόγευμα της Κυριακής απογειώθηκε από την κομητεία Ίγκλ του Κολοράντο με προορισμό το αεροδρόμιο Νιούαρκ στο Νιου Τζέρσεϊ! Μόνο που λόγω… φτερνίσματος και βήχα το αεροπλάνο κατέληξε στο Ντένβερ.

Ήταν τρεις επιβάτες που αναστατώθηκαν (και αναστάτωσαν τους πάντες) από το φτέρνισμα και το βήμα του συνεπιβάτη τους, οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα πως ήταν φορέας του κορωνοϊού και αποφάσισαν να κάνουν… φασαρία.

Και ήταν τόσο μεγάλη η φασαρία που έκαναν, που για να ηρεμήσουν ανάγκασαν τον πιλότο να προσγειώσει αναγκαστικά το αεροπλάνο στο Ντένβερ για να τους αφήσουν να κατέβουν!

Η United Airlines διαβεβαίωσε ότι ο άνθρωπος που φτερνιζόταν κι έβηχε δεν ήταν «έκτακτο ιατρικό περιστατικό» και πως η αναστάτωση δεν προκλήθηκε από τους τρεις επιβάτες που υστερίασαν γιατί φοβόντουσαν πως θα κολλήσουν κορωνοϊό.

Ο επιβάτης που φτερνιζόταν κι έβηχε, εξετάστηκε στο Ντένβερ και αποδείχθηκε πως είχε απλώς αλλεργία, δεν είχε πυρετό και του επιτράπηκε να συνεχίσει το ταξίδι.

Τρεις άνθρωποι που διαμαρτύρονταν για την παρουσία του προτίμησαν αντιθέτως να κατέβουν από το αεροσκάφος και να συνεχίσουν το ταξίδι με άλλα μέσα, ανέφερε η αστυνομία του Ντένβερ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις