Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Επιστρέφει δυναμικά η Lady Gaga με νέο άλμπουμ, το «Chromatica»

Επιστρέφει δυναμικά η Lady Gaga με νέο ά...

Ήδη το 1ο single της, με τίτλο "Stupid Love" φιγουράρει στο ν. 1 των iTunes σε 58 χώρες

Το τελευταίο άλμπουμ της Lady Gaga ήταν το πολύ επιτυχημένο σάουντρακ της ταινίας του Μπράντλει Κούπερ, παραγωγής του 2018 «A Star Is Born – Ένα Αστέρι Γεννιέται» και με αυτό κέρδισε τόσο Grammy όσο και το βραβείο Όσκαρ του Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού, το “Shallow”.

Στην αρχή της εβδομάδας η 34χρονη σταρ της ποπ επιβεβαίωσε τις υποψίες των θαυμαστών της ότι σύντομα, στις 10 Απριλίου 2020 θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ της με τίτλο «Chromatica».

Οι παρατηρητικοί θαυμαστές της πρόσεξαν τον τίτλο γραμμένο με μικρή γραμματοσειρά στη διαφήμιση που η ίδια χρησιμοποίησε για να ανακοινώσει, την περασμένη Παρασκευή, το καινούργιο σιγκλ της «Stupid Love» (το έγραψε μαζί με τον Max Martin, στην πρώτη συνεργασία τους στην καριέρα της).

Το καινούργιο LP της που είναι συνολικά το έκτο της, θα περιλαμβάνει 16 τραγούδια και παραγωγοί είναι οι BloodPop και Lady Gaga. Στο μεταξύ ήδη το πρώτο single του νέου άλμπουμ της, το «Stupid Love» φιγουράρει στο Νο 1 των iTunes σε 58 χώρες.

Τη σκηνοθεσία του video clip του τραγουδιού υπογράφει ο Daniel Askill ενώ η λήψη έγινε εξολοκλήρου από συσκευή iPhone 11 Pro.

Πηγή: ΑΠΕ

Η Lady Gaga ήταν πέρυσι υποψήφια για το Όσκαρ α' γυναικείου ρόλου για το "A Star is Born".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight