Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Οι πατρινές παρουσίες στα Beauty Stars 2020, πρέσβειρα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Οι πατρινές παρουσίες στα Beauty Stars 2...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

To πατρινό μοντέλο εντυπωσίασε με ένα ιδιαίτερο μαύρο κοστούμι, εκεί επίσης Πλάτωνας Παπαγιαννόπουλος και Χριστίνα Κοντοβά

Σε ένα λαμπερό πάρτι στο αθηναικό Box βραβεύτηκαν τα κορυφαία προιόντα ομορφιάς του 2019 στο πλαίσιο της καθιερωμένης εκδήλωσης Beauty Stars 2020 by Madame Figaro, Η διαδραστική διαδικασία έφερε κοντά την περιζήτητη πατρινή ambassador του θεσμού Ηλιάνα Παπαγεωργίου με 10 expert των Αττικών Εκδόσεων, 15 Ελληνίδες influencers και φυσικά χιλιάδες beauty lovers. Ο κόσμος απόλαυσε το spicy cocktail με βάση το ρούμι Don Papa Rum, έβγαλε φωτογραφίες στον insta-worthy χώρο που είχε διαμορφώσει η ομάδα της Anthings και δοκίμασε το εξαιρετικό finger food της Menoo by Platis.Στο φινάλε έκαναν live οι Melisses.

Επλι της υποδοχής η εκδότρια της Madame Figaro Στέλλα Ράπτη και όλο το team του περιοδικού. Ανάμεσα στους καλεσμένους η  Ελενα Χριστοπούλου, τα κορίτσια του Next Top Model Βασιλική Ρούσσου, Υβόνη Ντόστα. Eμμανουέλα Μάινα, Κάτια Ταραμπάνκο, Αννα – Μαρία Ηλιάδου, η blogger Ελενα Γαλύφα, το μοντέλο Βάσω Κολλιδά κ.α. Από την Πάτρα πέραν της Ηλιάνας ήταν εκεί η σχεδιάστρια Χριστίνα Κοντοβά και το μοντέλο Πλάτωνας Παπαγιαννόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View