Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Οδύνη στις κηδείες του 25χρονου Νίκου Γιαννόπουλου και του 28χρονου Γιάννη Βαλογιάννη - ΒΙΝΤΕΟ

Ηλεία: Οδύνη στις κηδείες του 25χρονου Ν...

Σκοτώθηκαν σε τροχαίο στην Πατρών-Πύργου

Η τελευταία πράξη του δράματος παίζεται σήμερα για τους φίλους που άφησαν τη τελευταία τους πνοή, σε τροχαίο δυστύχημα, στην Πατρών- Πύργου.

Ανείπωτη ήτ η θλίψη στις κηδείες του 25χρονου Νίκου Γιαννόπουλου και του 28χρονου Γιάννη Βαλογιάννη που σκοτώθηκαν σε τροχαίο το βράδυ της Κυριακής στην Πατρών - Πύργου.

Η κηδεία του 25χρονου έγινε στις 12.30 στη Βάρδα και του 28χρονου γίνεται στις 3 το μεσημέρι, στην Παλιά Μανωλάδα. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα του 28χρονου είναι έγκυος ενώ την Κυριακή είχαν βαφτίσει το παιδί τους. Η τραγωδία είναι ασύλληπτη!

 

Θρήνος για τους δύο νέους στη Δυτική Ελλάδα

Δυο νέους ανθρώπους θρηνεί ξανά η Δυτική Ελλάδα, στη νέα θυσία της ασφάλτου στην Πατρών Πύργου.

Στο ύψος της διασταύρωσης Νέας Μανωλάδας, αρχικά συγκρούσθηκαν δυο φορτηγά και στη συνέχεια το ένα από τα μεγάλα οχήματα έπεσε πάνω στο ΙΧ στο οποίο επέβαιναν οι δυο νέοι. Ο θάνατος τους μέσα στην άμορφη μάζα σιδερικών ήταν ακαριαίος.

Στο ένα από τα δύο φορτηγά οχήματα επέβαινε μια γυναίκα που τραυματίστηκε από τη σύγκρουση και μεταφέρθηκε αρχικά στο κέντρο υγείας Βάρδας και στη συνέχεια σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Νεκροί είναι ο Νίκος Γιαννόπουλος 25 ετών από τη Βάρδα και ο Γιάννης Βαλογιάννης 28 ετών από την Μανωλάδα.

Στο σημείο του τροχαίου κατέφθασαν άμεσα 5 οχήματα της πυροσβεστικής Πατρών για να συνδράμουν στον απεγκλωβισμό των εμπλεκομένων στο τραγικό τροχαίο.

Ο Βαλογιάννης, το μοιραίο απόγευμα είχε βαφτίσει την κόρη του στο χωριό του, ενώ μια ακόμη τραγωδία ήρθε να βυθίσει σε βαρύτατο πένθος και την οικογένεια του Γιαννόπουλου, που είδε και το δεύτερο παιδί της να χάνεται στον Μολώχ της ασφάλτου. Πριν από περίπου δύο χρόνια, στις 19 Μαΐου 2018, είχε σκοτωθεί σε τροχαίο στον Μπράλο ο αδερφός του Κώστας. Ήταν τότε μια τραγωδία που και πάλι είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Την Τετάρτη γίνεται κινητοποίηση στο Βουπράσιο με αίτημα την άμεση κατασκευή του νέου αυτοκινητόδρομου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις