Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ζάκυνθος και Κεφαλονιά στην κινητοποίηση για την Πατρών Πύργου

Ζάκυνθος και Κεφαλονιά στην κινητοποίηση...

Την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου

Η «καρμανιόλα» της Πατρών – Πύργου… ενώνει αυτή τη φορά, όχι μόνο τους νομούς Αχαΐας και Ηλείας, αλλά και την Μεσσηνία και τα νησιά του Ιονίου πελάγους, κυρίως τη Ζάκυνθο και τη Κεφαλονιά. Έτσι, με αφορμή την κινητοποίηση που προγραμματίζεται την προσεχή Τετάρτη από φορείς της Ηλείας, ο ένας μετά τον άλλο και πολλοί φορείς των γύρω περιοχών, εκφράζουν την συμπαράστασή τους ή ακόμα και την πρόθεσή τους να μετάσχουν στην κινητοποίηση.

Το κεντρικό σύνθημα των πολιτών της νοτιοδυτικής Ελλάδας, όπως εκφράζονται μέσα από τους τοπικούς φορείς, είναι ένα: Δεν υπάρχει άλλη ανοχή και υπομονή για τον πιο επικίνδυνο δρόμο της Ελλάδας!

Έτσι, υπό την «ομπρέλα» της κινητοποίησης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 12 το μεσημέρι, στα όρια Αχαΐας – Ηλείας (κόμβος Βουπρασίου), αλλά και γενική απεργία στο νομό Ηλείας, τη συμμετοχή τους στην κινητοποίηση έχουν ήδη ανακοινώσει συνδικαλιστικοί φορείς και εργατικά κέντρα, σύλλογοι εκπαιδευτικών και εμπόρων, αλλά και πολλοί άλλοι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις