Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κηδεύονται σήμερα οι δυο φίλοι που σκοτώθηκαν στην Πατρών Πύργου

φωτογραφία από patrisnews.com

φωτογραφία από patrisnews.com

Δύο ακόμα νέοι νεκροί στην καρμανιόλα της Πατρών - Πύργου

Σήμερα  Τρίτη θα γίνουν οι κηδείες του 25χρονου Νίκου Γιαννόπουλου και του 28χρονου Γιάννη Βαλογιάννη που σκοτώθηκαν σε τροχαίο το βράδυ της Κυριακής στην Πατρών - Πύργου. Η κηδεία του 25χρονου θα γίνει στις 12.30 στη Βάρδα και του 28χρονου στις 3 το μεσημέρι, στην Παλιά Μανωλάδα. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα του 28χρονου είναι έγκυος ενώ την Κυριακή είχαν βαφτίσει το παιδί τους. Η τραγωδία είναι ασύλληπτη!

 

Δυο νέους ανθρώπους θρηνεί ξανά η Δυτική Ελλάδα, στη νέα θυσία της ασφάλτου στην Πατρών Πύργου.

Στο ύψος της διασταύρωσης Νέας Μανωλάδας, αρχικά συγκρούσθηκαν δυο φορτηγά και στη συνέχεια το ένα από τα μεγάλα οχήματα έπεσε πάνω στο ΙΧ στο οποίο επέβαιναν οι δυο νέοι. Ο θάνατος τους μέσα στην άμορφη μάζα σιδερικών ήταν ακαριαίος.

Στο ένα από τα δύο φορτηγά οχήματα επέβαινε μια γυναίκα που τραυματίστηκε από τη σύγκρουση και μεταφέρθηκε αρχικά στο κέντρο υγείας Βάρδας και στη συνέχεια σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Νεκροί είναι ο Νίκος Γιαννόπουλος 25 ετών από τη Βάρδα και ο Γιάννης Βαλογιάννης 28 ετών από την Μανωλάδα.

Στο σημείο του τροχαίου κατέφθασαν άμεσα 5 οχήματα της πυροσβεστικής Πατρών για να συνδράμουν στον απεγκλωβισμό των εμπλεκομένων στο τραγικό τροχαίο.

Ο Βαλογιάννης, το μοιραίο απόγευμα είχε βαφτίσει την κόρη του στο χωριό του, ενώ μια ακόμη τραγωδία ήρθε να βυθίσει σε βαρύτατο πένθος και την οικογένεια του Γιαννόπουλου, που είδε και το δεύτερο παιδί της να χάνεται στον Μολώχ της ασφάλτου. Πριν από περίπου δύο χρόνια, στις 19 Μαΐου 2018, είχε σκοτωθεί σε τροχαίο στον Μπράλο ο αδερφός του Κώστας. Ήταν τότε μια τραγωδία που και πάλι είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Νέα κινητοποίηση την Τετάρτη για την καρμανιόλα

Oι αυτοδιοικητικοί φορείς της Ηλείας που έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης στα όρια με την Αχαΐα, εξέφρασαν εκ νέου χθες την αγανάκτησή τους με αφορμή το νέο θανατηφόρο τροχαίο και ζητούν να συνεχιστούν οι εργασίες στον αυτοκινητόδρομο για να μην θρηνήσουν και άλλα θύματα οι τοπικές κοινωνίες.

Την απόφασή του να παραστεί στην αυριανή συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στο Βουπράσιο ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης. Θα πλαισιώνεται από αντιδημάρχους, δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, με αίτημα «την άμεση έναρξη των εργασιών κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Πατρών - Πύργου - Ολυμπία - Τσακώνα, χωρίς διόδια…».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις