Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πατρών Πύργου: Οι δυο νέοι συγκρούσθηκαν με ΙΧ κι έπεσε πάνω τους φορτηγό!

Μπροστά ο Γιαννόπουλος, πίσω ο Βολογιάννης

Μπροστά ο Γιαννόπουλος, πίσω ο Βολογιάννης

Τραυματισμένη μεταφέρθηκε στην Πάτρα μια κοπέλα

Δύο νέοι άνθρωποι, φίλοι μεταξύ τους, o Νίκος Γιαννόπουλος 25 ετών από τη Βάρδα και ο Γιάννης Βαλογιάννης 28 ετών από την Μανωλάδα είναι τα θύματα του μοιραίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στις 10 το βράδυ της Κυριακής, στην Πατρών - Πύργου. Οι δύο άτυχοι νέοι επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο συγκρούσθηκε με φορτηγό. Στο ένα από τα δυο φορτηγά που ενεπλάκησαν στο τροχαίο επέβαινε και μια κοπέλα που τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε αρχικά με ιδιωτικό όχημα στο Κ.Υ. Βάρδας και στη συνέχεια στην Πάτρα. 

Τραγική ειρωνεία, ο ένας από τους δύο άτυχους 25χρονους το απόγευμα είχε βαπτίσει το παιδί του ! Ο άλλος πριν ένα περίπου χρόνο είχε χάσει τον αδελφό του σε τροχαίο στον Μπράλο. 

Η Βάρδα και η Μανωλάδα έχουν βυθιστεί στο πένθος και όλοι οι κάτοικοι είναι συγκλονισμένοι από τη διπλή τραγωδία. Ο δρόμος καρμανιόλα έχει οδηγήσει στο θάνατο δεκάδες οδηγούς, ενώ μόλις πριν σαράντα μέρες σε ενα ακόμα τραγικό δυστύχημα στην Πατρών - Πύργου είχαν χάσει τη ζωή τους οι καθηγητές στο λύκειο Λεχαινών Δημήτρης Βασιλακόπουλος και Νίκος Ρόδης. 

 

 

 

*φωτο και βιντεο: patrisnews/ ilialive

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις