Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Fred Shoes: Last chance! Τελευταίες μέρες με 50% στα χειμερινά, ενώ κατέφθασε η λαμπερή spring collection

Fred Shoes: Last chance! Τελευταίες μέρε...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μισοτιμής οι προσφορές των ημερών, πριν ντυθούμε ανοιξιάτικα

Τελευταία διορία να αποκτήσετε στη μισή τιμή τα sneakers, τα μποτάκια, τις μπότες, τα αρβυλάκια και τα flatforms που επιθυμείτε στο κεντρικό κατάστημα Fred στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου. Οι μέρες των δελεαστικών χειμερινών προσφορών του -50% φθάνουν στο τέλος τους και οι γνώριμες βιτρίνες θα γεμίσουν με τα παπούτσια της ανοιξιάτικης και καλοκαιρινής συλλογής, σύμφωνα με όλα τα νέα trends που επικρατούν στο εξωτερικό. Ετοιμαστείτε για κομψές «μπαλαρίνες» και ανάλαφρες εσπαντρίγιες εν όψει Πάσχα αλλά και για αθλητικά σε εκτυφλωτικά χρώματα ή «τρακτερωτά» μποτίνια για την καθημερινότητα της πόλης.

Θυμίζουμε πως το πάντα προσιτό label εξάγει σε επιλεγμένα σημεία πώλησης ανά τον κόσμο και διακινεί τις σειρές του σε όλη την Ελλάδα μέσα από επιλεγμένα καταστήματα. Η φιλοσοφία του “value for money”είναι σήμα κατατεθέν της εταιρείας. Αλωλστε, ο συνδυασμός μόδας, ποιότητας και τιμής είναι αυτός που καθιέρωσε τα Fred ως το must-have brand της γυναικείας ντουλάπας.

Βασισμένα στο design που επικρατεί διεθνώς σε φόρμες, υλικά και διακόσμηση, τα παπούτσια Fred λανσάρονται πολύ συχνά από ελληνίδες style icons στην τηλεόραση, στα περιοδικά, το διαδίκτυο καθώς και από τις πιο ενημερωμένες bloggers. Στο πατρινό ομώνυμο κατάστημα, με υπεύθυνη την Ιωάννα Μαχαίρα μπορείτε να αποκτήσετε τώρα το ζευγάρι της αρεσκείας σας σε μοναδικά προνομιακές τιμές.

 

 

*Αναζητήστε όλα τα παπούτσια στο κατάστημα Fred στην Πάτρα (Ρ. Φεραίου 61) ή στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.keepfred.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View