Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Κοραλία Συνοδινού: Η πιο καινοτόμα πρόταση για ίσιωμα στα μαλλιά σήμερα!

Κοραλία Συνοδινού: Η πιο καινοτόμα πρότα...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Δοκιμάστε την Kerrin Vega ισιωτική μέθοδο, συστήνει η αγαπημένη hair stylist της πόλης. Απευθύνεται ακόμα και σε εγκύους και θηλάζουσες

Πάντα «ανήσυχη» και ενημερωμένη για ό,τι πιο καινοτόμο εξελίσσεται στον κλάδο της, η γνωστή hair stylist της Πάτρας, Κοραλία Συνοδινού προτείνει στο κοινό έναν ακόμα νεωτερισμό: Την ισιωτική μέθοδο Kerrin Vega.

 Η Κοραλία Συνοδινού την χαρακτηρίζει "ασύγκριτη και ό,τι πιο καινούριο, σύγχρονο και τελευταίας εσοδείας κυκλοφορεί σήμερα. Προσφέρει ανάπλαση και αναδόμηση της τρίχας και δεν περιέχει χημικά έτσι ώστε να απευθύνεται ακόμα και σε παιδιά, εγγύoυς και θηλάζουσες". 

Οσες αγαπάτε τα λεία και στιλπνά, ίσια μαλλιά σπεύστε να δοκιμάσετε την οικολογική μέθοδο Kerrin Vega. Επιτυγχάνει ισιωμένα μαλλιά, δυνατά, μαλακά και εύκολα διαχειρίσιμα με μια όμορφη, φυσική όψη. Είναι μια υψηλής αποτελεσματικότητας θεραπεία, φιλική προς το περιβάλλον καθώς δεν περιέχει σκληρές χημικές ουσίες όπως άλλα σκευάσματα. Αποκτάμε έτσι μακροχρόνια ισιωμένα μαλλιά χάρη σε ένα μοναδικό μείγμα αμονιξέων δίχως επιβλαβή επίδραση. Η διάρκεια είναι μόνιμη (με ανανέωση στις ρίζες) ή ήμιμόνιμη δηλαδή 4 μήνες. Και μια έκπληξη: Η Kerrin Vega, η οποία μπορεί να διατηρηθεί στο κεφάλι μας  χωρίς χρονικό περιορισμό, αγαπά τη θερμότητα!  Οσο περισσότερη θερμότητα δέχεται τόσο καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα, έτσι η διαδικασία ισιώματος με σίδερο ισιώματος μαλλιών είναι πολύ πιο εύκολη και πιο σύντομη.

 

Koralia hair and beauty 

Αγίου Ανδρέου 119

www.koralia.gr

/https://www.facebook.com/Koraliasinodinou/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View