Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Λαμπερή πρεμιέρα για τη νέα ταινία "Απόστρατος" στο Δαναό -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Λαμπερή πρεμιέρα για τη νέα ταινία "...

Ανάμεσα στο κοινό ήταν οι Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Λάκης Λαζόπουλος, Μαρίνα Ασλάνογλου, Κάτια Γκουλιώνη, Τάσος Ιορδανίδης, Άγγελος Μπράτης, κ.α.

Πλήθος καλλιτεχνικού κόσμου και φίλων του σινεμά γέμισαν την αίθουσα του κινηματογράφου Δαναός στην Λεωφ. Κηφισίας και Πανόρμου στην Αθήνα, το βράδυ της Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου 2020, για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Απόστρατος» του Ζαχαρία Μαυροειδή.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Μιχάλης Σαράντης, ο Θανάσης Παπαγεωργίου, η Γιώτα Φέστα, ο Αλέξανδρος Μαυρόπουλος, ο Γιάννης Νιάρρος, ο Άκης Σακελλαρίου,  η Ξένια Καλογεροπούλου, η Μαίρη Μηνά, η Ναταλία Χατζή και ο Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος.

Ο σκηνοθέτης, οι ηθοποιοί και οι συντελεστές της ταινίας παρουσίασαν τον «Απόστρατο» στο αθηναϊκό κοινό που γέμισε τη φιλόξενη και σινεφίλ αίθουσα του Δαναού. Ανάμεσα στο κοινό της πρεμιέρας ήσαν εκλεκτοί σκηνοθέτες όπως ο Άγγελος Φραντζής της «Ευτυχίας», ο Βαρδής Μαρινάκης, ο Παναγιώτης Ευαγγελίδης, η Αγγελική Αντωνίου, η Εύα Στεφανή, η Κωνσταντίνα Κοτζαμάνη, ηθοποιοί, όπως η Καριοφυλλιά Καραμπέτη, η Κάτια Γκουλιώνη, η Μίνα Αδαμάκη, η Μαρίνα Ασλάνογλου, ο Τάσος Ιορδανίδης, ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, ο Γιώργος Χρανιώτης, η Φαίη Κοκκινοπούλου, η Λήδα Ματσάγγου, η Λίλα Καφαντάρη και η Κωνσταντία Χριστοφορίδου, άνθρωποι του καλλιτεχνικού κόσμου όπως ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Λάκης Λαζόπουλος, ο σχεδιαστής μόδας, Άγγελος Μπράτης, η σκηνογράφος και ενδυματολόγος, Εύα Νάθενα και δημοσιογράφοι όπως η ραδιοφωνική παραγωγός Μαίρη Ρετσίνα και ο Κώστας Στεφανής.

Η ταινία και οι συντελεστές της καταχειροκροτήθηκαν, ενώ τα φλας έκλεψε ο φαντάρος, που υποδεχόταν τους καλεσμένους. Θερμές ευχαριστίες στη μπίρα Fischer που καλωσόριζε τους θεατές της πρεμιέρας.

Ο «Απόστρατος» θα συναντήσει τους θεατές της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και του Ηρακλείου Κρήτης από αυτήν την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020. Ενδεχομένως στη συνέχεια να δούμε το φιλμ και στην Πάτρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον κινηματογράφο Δαναό το κοινό θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον σκηνοθέτη και τους πρωταγωνιστές που θα παρευρίσκονται σε επιλεγμένες προβολές.

Σενάριο και σκηνοθεσία: Ζαχαρίας Μαυροειδής.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Ζωή Μαντά.

Μοντάζ: Στάμος Δημητρόπουλος.

Μουσική: Θοδωρής Ρέγκλης.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μιχάλης Σαράντης, Γιώτα Φέστα, Θανάσης Παπαγεωργίου, Αλέξανδρος Μαυρόπουλος, Γιάννης Νιάρρος, Άκης Σακελλαρίου και η Ξένια Καλογεροπούλου.

Παραγωγή: Faliro House Productions.

Παραγωγός/Παραγωγοί: Χρήστος Β. Κωνσταντακόπουλος, Κώστας Κεφάλας.

Συμπαραγωγή: ΕΚΚ, ΕΡΤ.

Κοστούμια: Άλκηστη Μάμαλη.

Σκηνικά: Αντώνης Δαγκλίδης.

Διάρκεια: 99 λεπτά.

*Η ταινία συμμετείχε και στο 60ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Οι φωτ. μας εστάλησαν από την Danaos Films.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight