Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Από το Trip Advisor θα μαθαίνουμε νέα σας

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Από το Trip Adviso...

Τι είπε για τα εργασιακά από το βήμα της Βουλής

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατηγόρησε την κυβέρνηση για «απόλυτο πισωγύρισμα στην εποχή των μνημονίων σε ό,τι αφορά τη θέση, το βιοτικό επίπεδο και τη διαπραγματευτική δύναμη των εργαζομένων», κατά την έναρξη της ομιλίας του στη Βουλή για τα εργασιακά ζητήματα.

Ο Αλέξης Τσίπρας στην αρχή της ομιλίας του επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη κατηγορώντας τον για «λαθροχειρία» στην παρουσίαση στοιχείων για την οικονομία και απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό είπε: «Αφήστε αυτήν την καραμέλα περί δήθεν ψεμάτων. Εσείς εξαπατήσατε τον ελληνικό λαό και του τάζατε λαγούς με πετραχήλια. Κάνετε πολλές βόλτες. Στο τέλος θα μαθαίνουμε τα νέα σας από το trip advisor. Κάντε μία βόλτα και στην αγορά. Αυτές οι γιορτές ήταν οι χειρότερες για την αγορά»…

Ο κ. Τσίπρας, ανέφερε ότι η ομιλία του πρωθυπουργού «ήταν εκτός τόπου και χρόνου», ενώ τόνισε ότι έχουν ήδη διαψευστεί οι υποσχέσεις για ανάπτυξη της τάξης του 4%. Συμπλήρωσε δε ότι δεν είδαμε ούτε τις μπουλντόζες στο Ελληνικό, ούτε επενδύσεις και πολλές και καλές δουλειές.

«Η απορρύθμιση της αγοράς εργασίας, η άρση προστατευτικών διατάξεων για τους εργαζόμενους και τελικά η μείωση του μέσου μισθού είναι στον πυρήνα της αντίληψης της ΝΔ για την ανάπτυξη» συμπλήρωσε ακόμα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε ακόμα για «λαθροχειρία» τον πρωθυπουργό για τον τρόπο με τον οποίο ερμήνευσε τα στοιχεία της ΕΡΓΑΝΗ για την απασχόληση και την ανεργία.

«Εσείς τάξατε λαγούς με πετραχείλια και εξαπατήσατε τον ελληνικό λαό. Να κάνετε μία βόλτα στην αγορά στα καταστήματα για να δείτε ποιά είναι η εικόνα στην αγορά. Η χειρότερη περίοδος των τελευταίων χρόνων ήταν η φετινή με πτώση 30%».

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να σχολιάσει με σκωπτική διάθεση και τα ταξίδια του Έλληνα πρωθυπουργού, λέγοντας: «Θα μαθαίνουμε τα νέα σας από το tripadvisor στο τέλος, όλο εκδρομές είστε».

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις