Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γέμισε πλανόδιους μουσικούς το κέντρο της Πάτρας - Από "Ευδοκία" μέχρι Κότσιρα και σινε-μελωδίες

Γέμισε πλανόδιους μουσικούς το κέντρο τη...

Το thebest.gr εντόπισε ταλαντούχους μουσικούς που χάριζαν τις μελωδίες & μουσικές τους στους περαστικούς της Αγ. Νικολάου, της πλ. Όλγας & της Ρ. Φεραίου

Ίσως γιατί πλησιάζουμε προς την Τσικνοπέμπτη και την κορύφωση του καρναβαλιού, ίσως και γιατί τις τελευταίες μέρες ο καιρός είναι καλός, στο κέντρο της Πάτρας παρατηρήσαμε πως οι πλανόδιοι μουσικοί του δρόμου είναι αρκετοί, δίνουν μία ευχάριστη μουσική νότα και το κυριότερο ο κόσμος τους ανταμείβει από το υστέρημα του με κέρματα του ευρώ.

Στον πεζόδρομο της Αγ. Νικολάου απέναντι σχεδόν από το Ιντεάλ τις τελευταίες μέρες τα πρωινά αν περάσετε, αποκλείεται να μην σταθείτε και να ακούσετε για λίγο τους δύο Πατρινούς μουσικούς που παίζουν μπουζούκι και μπαγλαμά. Το πρωί της Πέμπτης 13/2 που κοντοσταθήκαμε για λίγο να τους ακούσουμε, έπαιζαν το διαχρονικό ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας και μάλιστα δεν ήσαν λίγοι όσοι έριχναν χρήματα στη θήκη του μπουζουκιού μπροστά από τους δύο Πατρινούς μεσήλικες μουσικούς τα μικρά ονόματα των οποίων είναι Νίκος και Βασίλης.

Λίγο πιο πέρα στον πολυσύχναστο πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου στο σημείο της Γεροκωστοπούλου δύο νέοι κιθαρίστες έπαιζαν τον ρυθμό της αγαπημένης μπαλάντας που έχει ερμηνεύσει ο Γιάννης Κότσιρας, "Το Τσιγάρο" ενώ λίγα μέτρα πιο πέρα στην Ρ. Φεραίου και Πατρέως έστεκε και χάριζε ήχους από το σαξόφωνο του ένας άλλος πλανόδιος μουσικός. Τέλος στο κάτω μέρος της πλ. Όλγας, καθημερινά σχεδόν τις τελευταίες μέρες νωρίς το απόγευμα στέκει και παίζει ένας βιολονίστας και μάλιστα το ρεπερτόριο του περιλαμβάνει και γνωστές κινηματογραφικές μελωδίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight