Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Στα Φιλολογικά Βραδινά μιλά αυτή την Δευτέρα ο Χρήστος Μούλιας

Στα Φιλολογικά Βραδινά μιλά αυτή την Δευ...

Με θέμα «H Εβραϊκή παροικία της Πάτρας»

Την προσεχή Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 στις 19.00 το απόγευμα, στον κύκλο των Φιλολογικών Βραδινών που γίνονται από την Εταιρεία Λογοτεχνών Νοτιοδυτικής Ελλάδος σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων, θα μιλήσει στο Αναγνωστήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, στην οδό Μαιζώνος και Φιλοποίμενος, ο συμπολίτης δικηγόρος, συγγραφέας, Ιστορικός Ερευνητής και τακτικό μέλος της Εταιρείας Λογοτεχνών Ν.Δ. Ελλάδος, Χρήστος Μούλιας.

Το θέμα της ομιλίας του κ. Μούλια που αναμένεται με ενδιαφέρον είναι «H Εβραϊκή παροικία της Πάτρας».

Ο Χρήστος Μούλιας είναι πολυγραφότατος συγγραφέας κι έχει μιλήσει στο παρελθόν επί σειρά ετών από το βήμα της Εταιρείας Λογοτεχνών και έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις στους ακροατές των φιλολογικών βραδινών. Στα βιβλία του έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με την Πάτρα όπως το σημαντικό βιβλίο του «Το Λιμάνι της Σταφίδας, Πάτρα 1828-1900».

Αναμένεται συνεπώς με έντονο ενδιαφέρον και αυτή η ομιλία του κ. Μούλια, στην οποία θα αναφερθεί σε μια ιδιαίτερη πτυχή της ιστορίας της πόλεως των Πατρών σχετική με το εμπόριο, τα γράμματα και τον πολιτισμό.

Την εκδήλωση θα προλογίσει και θα συντονίσει ο Πρόεδρος της Εταιρείας Λογοτεχνών, νομικός & συγγραφέας Λεωνίδας Μαργαρίτης.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture