Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σήμερα κρίνεται η τύχη του φανοποιού για το έγκλημα στο Σούλι - Συνεδριάζει το συμβούλιο πλημμελειοδικών

Σήμερα κρίνεται η τύχη του φανοποιού για...

Ο 40χρονος που σκότωσε τον 41χρονο μιλησε χθες για πρώτη φορά μετά το φονικό

Συνεδριάζει σήμερα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών για να αποφασίσει για την τύχη του 40χρονου φανοποιού που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση στο φονικό που συγκλόνισε την περασμένη εβδομάδα την Πάτρα στο Σούλι. Την περασμένη Πέμπτη ο 40χρονος τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό με απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή αφού του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η ανακρίτρια εκτίμησε πως θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος, η εισαγγελέας ζήτησε την προφυλάκισή του και έτσι την τελική απόφαση θα λάβει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. Μέχρι τότε όμως, ο κατηγορούμενος βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό, ενώ του επεβλήθηκαν και άλλοι περιοριοριστικοί όροι.

 

Συγκλονίζει η μαρτυρία του 40χρονου Πατρινού φαναρτζή ο οποίος πριν λίγες ημέρες πυροβόλησε και σκότωσε έναν 41χρονο στο Σούλι μέσα στην επιχείρησή του.

Ο 40χρονος που αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, υποστήριξε ότι το θύμα να τον σκοτώσει, τον ίδιο και την οικογένειά του.

Μάλιστα, μιλώντας στο Star, υποστήριξε ότι  πληροφορείται ότι το θύμα είχε μπλέξει με τον σατανισμό. Πιο αναλυτικά ανάφερε τα εξής:

«Μου είπε: Θα σου κόψω τα πόδια και θα σε κάνω κομματάκια θα σε σκοτώσω κι εσένα και την οικογένειά σου. Φύγε του λέω γιατί έχω όπλο. Το βγάζω το όπλο μήπως και στη θέα του όπλου σηκωθεί και φύγει. Στη θέα όμως του όπλου εκείνος έγινε άγριο θηρίο. Η γυναίκα μου έβλεπε live μέσω των καμερών ότι πήγε να με σκοτώσει…

Εκείνο το βράδυ θα με σκότωνε με τελετουργικό τρόπο. Σήμερα ανοίγουν τα στόματα ότι ο άνθρωπος αυτός είχε μπλέξει με σατανισμό. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι ζω. Η σφαίρα πέρασε δίπλα από το αφτί μου. Ψαχνόμουν μετά να δω που είχα αίματα.

Ένας φαναρτζής άνθρωπος και βρέθηκαν οπλισμένος. Γιατί; Τι θα πω μεθαύριο στα παιδιά μου. Ένα όπλο που το έχω προμηθευτεί πριν δύο μήνες γιατί από την πολιτεία δεν βρίσκω δίκιο και ασφάλεια. Δεν ήξερα τι να κάνω. Πώς να προστατέψω την οικογένειά μου. Είμαι συντετριμμένος. Είχε πει ανοικτά ότι θα σκοτώσει και κάψει τα παιδιά μου.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις