Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Στην Πάτρα την Παρασκευή το απόγευμα ο συγγραφέας & success coach Νικόλας Σμυρνάκης

Στην Πάτρα την Παρασκευή το απόγευμα ο σ...

Θα μιλήσει και θα δώσει συμβουλές επιτυχίας στον κόσμο - Η εκδήλωση φιλοξενείται στο βιβλιοπωλείο "Η Γωνιά του Βιβλίου" στην Αγ. Νικολάου

Ιδιαίτερα πρωτότυπη αναμένεται η εκδήλωση που θα γίνει στην Πάτρα, στο βιβλιοπωλείο «Η Γωνιά του Βιβλίου» της οικογένειας Παπαχρίστου στην Αγ. Νικολάου 32, την Παρασκευή 7/2/2020 στις 8 το βράδυ όπου έχει προσκληθεί να παραστεί ο συγγραφέας & σύμβουλος επιτυχίας - Success Coach Νικόλας Σμυρνάκης με αφορμή την παρουσίαση του νέου του βιβλίου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα, με τίτλο «Γράψε τη δική σου ιστορία, τετράδιο ονείρων και πραγματοποιήσεων».

Πριν τέσσερα χρόνια ο Νικόλας Σμυρνάκης είχε γράψει και κυκλοφορήσει το βιβλίο «Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου» επίσης από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Ο Νικόλας Σμυρνάκης είναι συγγραφέας, Success Coach, δημιουργός της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί. Έχει σπουδάσει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και είναι κάτοχος τίτλου MBA (International MBA -AUEB). Για σειρά ετών δίδασκε το μάθημα “Στρατηγική και Καινοτομία” σε ιδιωτικό κολέγιο.

Τα περισσότερα έργα του κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο. Το συγγραφικό του έργο αποτελείται από λογοτεχνικά κείμενα αλλά και από κείμενα εστιασμένα στην ανάπτυξη και στην βελτίωση του ανθρώπου. Πολλές φορές αυτά τα δύο είδη μπλέκονται μέσα από ιστορίες που αναδεικνύουν την φιλοσοφία επιτυχίας, προτείνουν στρατηγικές συνεχούς βελτίωσης και ταυτόχρονα διασκεδάζουν διεγείροντας τη φαντασία.

Με τα σεμινάριά του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχει διδάξει τις αρχές επιτυχίας σε πάνω από δέκα χιλιάδες ανθρώπους μέχρι σήμερα. Με τα videos, τα κείμενα, τα αποφθέγματά του, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, έχει έρθει σε επαφή με ένα ευρύτερο κοινό ανθρώπων που αναζητούν τη συνεχή πρόοδο και βελτίωση στη ζωή τους.

Είναι υποστηρικτής της φιλοσοφίας ότι “Το αδύνατο είναι εφικτό. Όλα τα άλλα είναι παρεξήγηση” και ότι “Είναι στη φύση του ανθρώπου να ξεπερνά τη φύση του”.

Μέσα από τα αποφθέγματα, τα κείμενα, τα βίντεο, την προσωπική αλληλεπίδραση, τα σεμινάρια και τα βιβλία του καθοδηγεί ανθρώπους στο δρόμο της δικής τους επιτυχίας. Της επιτυχίας σε κάθε τομέα της ζωής.

Ως Personal Success Coach, το αληθινό του πάθος είναι να βοηθά ανθρώπους στην πραγμάτωση των στόχων τους. Πρωτίστως τους παρακινεί να ανακαλύψουν την εργασία, την επιστήμη, την τέχνη, το άθλημα, τον τομέα γενικότερα στον οποίο είναι προορισμένοι να μεγαλουργήσουν. Μέσα από δοκιμασμένες στρατηγικές, παρακινεί τους ανθρώπους να δημιουργήσουν το δικό τους προσωπικό όραμα, να αυξήσουν την αυτοπεποίθησή του, να οδηγηθούν στην καθολική αλλαγή και ανάπτυξη σε όλες τις πτυχές της ζωής τους.

Ως Business Success Coach, στόχος του είναι η ουσιαστική αύξηση των αποτελεσμάτων επιχειρήσεων και οργανισμών, μέσα από τη μεγέθυνση του οράματός τους και την ενδυνάμωση της ηγετικής ικανότητας των ανθρώπων που τις αποτελούν.

Το επόμενο βιβλίο του, θα φιλοξενεί τα πιο διαβασμένα αποφθέγματα του ανθρώπου στο ΝηΣί και μια σειρά κειμένων με στρατηγικές για μια αριστουργηματική ζωή. Την φιλοσοφία, τις ιδέες και τις μεθόδους που οδηγούν στην προσωπική, συναισθηματική, πνευματική ανάπτυξη και ολοκλήρωση, την μόνη ουσιαστική επιτυχία.

Ο «Άνθρωπος στο ΝηΣί» αποτελεί ένα σύνολο ιδεών, μια κουλτούρα, μια φιλοσοφία ζωής που αφορά ένα σύνολο ανθρώπων που την ενστερνίζονται, τη διαδίδουν και από ένα σημείο και πέρα τη συνδημιουργούν. Στόχος του είναι να αποτελέσει ένα κίνημα θετικής παρακίνησης, βοηθώντας ανθρώπους να βρουν το σκοπό της ζωής τους και να τους εξοπλίσει με ό,τι μέσα χρειάζονται για να το πραγματοποιήσουν.

Ο δικτυακός τόπος που μοιράζεται με τον Άνθρωπο στο ΝηΣί είναι: www.IslandOfMan.me

*Όσο για το απόφθεγμα που τον αντιπροσωπεύει περισσότερο είναι το εξής:

«Δώσε περισσότερα από όσα λαμβάνεις, για να λάβεις περισσότερα από όσα έδωσες».

Όραμα του Νικόλα Σμυρνάκη είναι να βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να βρουν το όραμά τους και να το πραγματοποιήσουν.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture