Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Μία ποιητική "Πρόβα εαυτού" - Με επιτυχία παρουσιάστηκε η νέα συλλογή του Διονύση Καρατζά -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Μία ποιητική "Πρόβα εαυτού" - ...

Σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο Βυζαντινό την περασμένη Παρασκευή 31/1/2020

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Βυζαντινό στην Πάτρα την περασμένη Παρασκευή ο καταξιωμένος Πατρινός ποιητής Διονύσης Καρατζάς παρουσίασε τη νέα του ποιητική συλλογή που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Μετρονόμος», με τίτλο «Πρόβα εαυτού».

Πρόβα εαυτού όχι σαν μία στατική διαδικασία επαλήθευσης αυτού που φαινόμαστε ή δείχνουμε ότι είμαστε, αλλά ως μία διαρκής δοκιμασία ελέγχου αυτού που γινόμαστε, δηλαδή πρόσωπα και πολίτες, ή αλλιώς, ελεύθεροι και υπεύθυνοι.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Discover.  Η ατμόσφαιρα ήταν ζεστή και φιλική, με το κοινό να αποκτά μία πρώτη επαφή με την ποιητική συλλογή  βρίσκοντας στα καθίσματα στίχους των ποιημάτων της, γραμμένους χειρόγραφα από τον ίδιο τον ποιητή.

Εισηγητής ήταν ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Κωνσταντίνος Μάγνης, ο οποίος συντόνισε και την ενδιαφέρουσα συζήτηση που προέκυψε με το κοινό και που κατά κύριο λόγο περιστράφηκε γύρω από την ποίηση. Παράλληλα, στο χώρο πραγματοποιήθηκε έκθεση των έξι σκίτσων που πλαισιώνουν  την ποιητική συλλογή και τα οποία υπογράφει η εικαστικός Άννα Καρατζά, κόρη του ποιητή.

Ο Διονύσης Καρατζάς απήγγειλε κάποια από τα ποιήματα της συλλογής χαρίζοντας στην βραδιά έναν ιδιαίτερο τόνο ενώ για αρκετή ώρα υπέγραφε αντίτυπα της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture